Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Άλλες 5 υποψηφιότητες με το συνδυασμό της Λαζαρίτσας Σπυρίδου “Στάση Σερβίων”

Άλλες 5 υποψηφιότητες με το συνδυασμό της Λαζαρίτσας Σπυρίδου “Στάση Σερβίων”

 

 

 


 






 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε σταματα υπαρχει και ζεστα θα παθουν τιποτα και θα στεναχωρηθουν οι ανυπαρκτοι υποψηφιοι ρε πυροσβεστη που εισαι εξαφανιστικες αφου κατεστρεψες τον συνδιασμο

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά το κάνετε αυτό? Γιατί μέσα στον καύσωνα αρχίσατε τα πέναλτι? Δεν είπαμε η Γέφυρα δεν σηκώνει έντονους κραδασμούς και θα πέσει. Ας καταλάβουν ότι προεκλογικό παιχνίδι ακόμα και τώρα άλλος κάνει και όχι οι μαθητές που μόνο φροντιστήριο και σπίτι ήταν όλα αυτά τα χρόνια. Μπράβο κ Σπυρίδου !

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βλέπουμε διχασμένες οικογένειες? Ο ένας αδερφός με τον Ελευθερίου και ο άλλος με την Σπυρίδου. Πως λέγετε αυτό στην πολιτική ?

Ανώνυμος είπε...

Μπωμπωμπωμπωμπω. Έχει ανεβεί η θερμοκρασία. Ρίτσα, λυπήσου μας. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

20:44 αυτό λέγετε ήτα της λαζαριτσασ

Ανώνυμος είπε...

Βρε ότι και να κάνετε με πέντε δέκα πενήντα οι ψήφοι δεν μαζεύονται απ' τα χωριά, τα Σέρβια στηρίζουν δυνατά Ελευθερίου, έχουμε και την τοπική της ΝΔ ,ΤΕΛΟΣ.
ΣΕΡΒΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ,Γίνεται;Ναι,γινετα .
Ουρλιάξτε όσο θέλετε ,Δήμαρχο εμείς βγάζουμε πάντα, άιντε από δω χωριαταραίοι

Ανώνυμος είπε...

20:44 Κάτσε ακόμα δεν είδες τον αρχικωλοτούμπα των Σερβίων.Εκεί να δεις διχασμό.

Ανώνυμος είπε...

13:48 Τέτοιοι είστε! Άξεστοι χωρίς ίχνος σεβασμού! Δείξε και άλλο το ποιον σας μπορείς! Από έναν ‘’χωριαταραίο’’.

Ανώνυμος είπε...

Καποιους 'χψριαταραίους' όμως από το χωριό της Σπυρίδου τους έίχατε στα οπα οπα μόνο και μόνο για να τους βάλετε στο ψηφοδέλτιο και από πίσω τους χλευάζετε.Νομίζετε ότι έτσι θα ρίξετε στα τλαρταρα την χωριανή τους. Τώρα αυτοί γιατί ήρθαν είναι δικό τους θέμα, Η Σπυρίδου πάντως δε βλεπω να τους ενοχλει ...και ΕΔΩ ΚΥΡΙΑ. Πρέπει να κλαίνε χρόνια για την απόφασή τους.Μονο να κλαινε.Ολα τα Σέρβια γελάν μαζί τους και λενε 'είδες τα προσφυγούλια μια χαρά αγοράζονται'

Ανώνυμος είπε...

13.41 κοψε λιγο . Αφού και εσύ απο χωριό εισαι.και μάλιστα πολυ χωριαταρεος.

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:26

Το σχόλιό σου λέγεται ήττα της ορθογραφίας της ορθογραφίας 🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

13.48 από επίπεδο είσαι σαν κάποιους αντιδημάρχους του Ελευθερίου χαμηλό,πολύ χαμηλό. Τα Σέρβια είναι η καρδιά του Δήμου μας,αλλά τα Δημοτικά διαμερίσματα είναι το αίμα και χωρίς αυτό η καρδιά σταματάει. Πάντα οι σχέσεις μας ήταν άριστες και πάντα τα Σέρβια ήταν φιλόξενα.Ξεχνάς τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που νοίκιαζαν εδώ και γέμιζαν τα Σέρβια από ζωή;Αυτά είναι τα αληθινά Σέρβια και όχι αυτά που παρουσιάζεις μέσα από τις σαχλαμάρες σου.Γιατί λές τα Σέρβια είναι με τον Ελευθερίου;Σερβιώτης είμαι γέννημα-θρέμμα και είμαι με την Σπυρίδου και σαν εμένα είναι πολλοί,πάρα πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

ONEIPEYOMAI NA ΦYΣAEI ANEMOΣ ΔYNATOΣ, NA ΠAPEI MAKPIA OΛA TA ΣKOYΠIΔIA THΣ ZΩHΣ MOY.. ( NIKOΣ KAZANTZAKHΣ).
PITΣA ΓEPA!!

Λάμπρος Δελινιωτης είπε...

Τα Ανώνυμα σχόλια καμία αξία δεν εχου επίθετο κ Ονομα παρακαλω
Λ Δελινιωτης

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Λάμπρο σε ενδιαφέρει ποιός το γράφει και όχι το περιεχόμενο;Δηλαδή Λάμπρο αν γράψει κάποιος ότι πετάει ο γάιδαρος δεν σε ενδιαφέρει τί λέει αλλά ποιός το λέει;Δηλαδή Λάμπρο εγώ που δεν θέλω να φανεί το όνομά μου για προσωπικούς λόγους δεν έχω αξία;Όλοι οι άνθρωποι έχουν αξία και οι ανώνυμοι και οι επώνυμοι.

l deliniotis είπε...

Απάντηση στο ανώνυμο σχόλιο
ΑΝ..ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ
ΝΑ μάθουμε τι είπε στο γάιδαρο κ πεταξε Λ Δ

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα σχόλια τα γράφουν δύο τρία άτομα το πολύ!!!και γράφουν συνέχεια κακίες βαρέθηκα..δεν ξαναμπενω στο block ... Υ.Γ καλή τύχη στην λαζαριτσα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λάμπρο διακρίνω μιά δόση ειρωνείας.Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν εννοώ αυτό.Σέβομαι την ηλικία σου,δεν έχει νόημα να συνεχίσω μαζί σου.

Το Προφίλ μας