Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση της βουλευτή Κοζάνης Παρασκευής Βρυζίδου με υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΗ Α.Ε

Τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Γεώργιο Στάσση και τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Δ/νσης Λιγνιτικής Παραγωγής κ. Δημήτριο Μετικάνη, συνάντησε σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου.

Συζήτησε μαζί τους τα ζητήματα που έχουν προκύψει στους ΑΗΣ και τα ορυχεία, τις οφειλές προς τους εργολάβους και την προοπτική νέων εργολαβιών με αντικείμενο την αποκατάσταση των εδαφών, καθώς και τις οφειλές της ΛΑΡΚΟ στους εργολάβους και το πιθανό κλείσιμο του ορυχείου του Προσηλίου.

Δεν αντέχει άλλη ανεργία η περιοχή, πρέπει γρήγορα να δοθεί λύση, να πληρωθούν οι οφειλές και να επιταχυνθούν οι δημοπρατήσεις των έργων, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, καθώς και να συνεχίσει να λειτουργεί το ορυχείο Προσηλίου, μέχρι την εφαρμογή του σχεδίου μετάβασης.

Διεξοδικά όλα τα θέματα, θα συζητηθούν και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος μεριμνά ιδιαίτερα και προσπαθεί για το καθένα από αυτά ξεχωριστά.

 

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας