Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Με τους ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ συναντήθηκε το ΕΚΝΚ Μία ακόμα «εστία» πληγέντων από την απολιγνιτοποίηση οι ιδιοκτήτες των φορτηγών

Με το βλέμμα στραμμένο σε όλους τους τομείς οι οποίοι την τρέχουσα περίοδο αντιμετωπίζουν προβλήματα, είτε χρόνια είτε έκτατα, το ΕΚΝΚ προσπαθεί να έρθει κοντά στους εργαζόμενους και στα θέματα που χρήζουν επίλυσης. Τόσο μέσα από δια ζώσης επαφές όσο και μέσα από επικοινωνίες, τα στελέχη του ΕΚ προσπαθούν να καταγράψουν τα προβλήματα και να πιέσουν τους αρμοδίους προς την κατεύθυνση της επίλυσης.

Είναι λίαν χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την τρέχουσα περίοδο  καταγράφονται πολλά προβλήματα σε κλάδους που σχετίζονται με την συρρίκνωση της δραστηριότητας της ΔΕΗ στην περιοχή.

Μετά από την προσπάθεια αντιμετώπισης των ζητημάτων στο Ορυχείο Προσηλείου, το ΕΚΝΚ που είχε σήμερα συνάντηση με τους οδηγούς (που βρίσκονται σε κινητοποίησης) και συζήτησε μαζί τους για όσα τους απασχολούν, στέκεται στο πλευρό των ιδιοκτητών οδηγών φορτηγών Δ.Χ που υφίστανται ήδη τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης και βιώνουν μία κατάσταση που περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα.

Στόχος δεν είναι άλλος από το να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις που θα απαλλάξουν τους οδηγούς από τα προβλήματα με τα οποία έχουν έρθει αντιμέτωποι και θα ομαλοποιήσουν την κατάσταση.

Οδηγοί χωρίς αντικείμενο εργασίας και εργαζόμενοι χωρίς πόστα, είναι μία κατάσταση η οποία δεν μπορεί να προμηνύει ακόμα χειρότερη εξέλιξη. Για την αποτροπή αυτής της εξέλιξης, το ΕΚΝΚ θα βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και κινητοποίηση.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους οδηγούς των φορτηγών Δ.Χ και υποσχόμαστε πως μαζί τους θα αναζητήσουμε διέξοδο από την δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας