Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Κινητοποίηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης στα πλαίσια της πανελλαδικής μέρας δράσης για τους εργαζόμενους στον Επισιτισμό-Τουρισμό

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Νομού Κοζάνης πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ το πρωί της Δευτέρας, στα πλαίσια της πανελλαδικής μέρας δράσης των εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό, κατά την διάρκειά της οποίας αντιπροσωπεία του Σωματείου παρέδωσε υπόμνημα στον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ με τα αιτήματα του Σωματείου.

Μέσα από αυτή τη δράση, τονίζει το Σωματείο, «θέσαμε για μια ακόμη φορά τα βασικά και επίκαιρα αιτήματα που αφορούν την επιβίωση των εργαζομένων-ανέργων του κλάδου. Και απαιτήσαμε

  • Να χορηγηθεί το επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλο το διάστημα της ανεργίας.
  • Να χορηγηθεί έκτακτο επίδομα στους εργαζόμενους που δεν μπόρεσαν να πάνε σεζόν

 

Η επόμενη ημέρα μετά το πρόωρο τέλος μιας κουτσής τουριστικής σεζόν θα είναι εφιαλτική αν δεν απαιτήσουμε να προστατευτεί το εισόδημα, η υγεία και ασφάλεια, η δική μας και των παιδιών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας