Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δείτε ολόκληρο το… «επεισοδιακό» Debate των υποψήφιων δημάρχων Σερβίων-Βελβεντού στο Top Channel!













Από το kozanimedia.gr


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τη μία παραδέχεται ο Κωνσταντόπουλος ότι πήρε δάνειο 2 εκ. (γιατί έτσι λέγεται, όπως και να θέλει να το βαφτίσει) και από την άλλη ισχυρίζεται ότι μείωσε το χρέος.....????
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Ανώνυμος είπε...

Τον απολογισμό του 2013 μετά τις εκλογές θα τον παρουσιάσει...Πολύ βολικό μου ακούγεται.

Ανώνυμος είπε...

Δυναμικη παρουσια Γεωργακοπουλου και Λιακου,αδιαφορη και υποτονικη του Κοσματοπουλου.Για τον Κωσταντοπουλο τι να πουμε εκνευριστικος και παλι εκνευριστικος...

Ανώνυμος είπε...

Ο κορυφαίος ήταν ο Λιάκος. Διαβασμένος και σοβαρός

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να πουμε για Κωνσταντοπουλο και Κοσματοπουλο θα ειναι λιγο...Απο τη μια ο πρωτος αποφευγει να παραδεχτει οτι ζητησαν δανειο(δεν το πηραν ΜΑΛΛΟΝ) και λεει οτι δεν γνωριζει καν αν εγιναν τετοιου ειδους κινησεις για να ληφθει...(αν δεν γνωριζει ο Δημαρχος ποιος γνωριζει ρε παιδια δηλαδη;;). Ο δε Κοσματοπουλος εχει πληρη αγνοια για τα οικονομικα του Δημου και ονειρευεται μονο μήλα, φραουλες και κομποστες...!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ε ειναι και ο μονος εκει μεσα που ξερει τι του γινεται.

ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργακόπουλος περιμένει να σώσει τον δήμο με λεφτά του κράτους τα οποία δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν για πολύ καιρό ακόμη. Ο Λιάκος νομίζει ότι εάν κατέβει ο κόσμος στους δρόμους θα δημιουργηθεί ένας δυναμικός δήμος και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, όταν στο σύνταγμα είχαν κατέβει εκατομμύρια πολίτες και δεν άλλαξε τίποτα. Ο γιατρός απλά αδιάφορος,ανημέρωτος και αστείος έχοντας ώς μόνη λύση τον πρωτογενή τομέα, κάτι στο οποίο ο δήμος μπορεί να συμβάλει στο ελάχιστο δυνατό απλά κάνοντας μία πρόταση-ενημέρωση. Ο Κωνσταντόπουλος φαίνεται να είναι ο μόνος ο οποίος έχει πλάνο και όραμα για τον τόπο. Εάν είναι και αληθής τα οικονομικά στοιχεία του δήμου που παρουσίασε και έχει μειώσει το χρέος του δήμου τόσο πολύ μέσα σε μία 4ετία τότε καλά θα ήταν να ψηφίσουμε με συνείδηση στις 18 Μαίου.

Ανώνυμος είπε...

ρε ο Κοσματοπουλος ηταν ξαπλωμένος και μιλουσε,μας απαξιωνει σαν τηλεθεατες.θελει και ψηφο?
εκτός αυτού αλλα΄ντάλλα της Παρασκευης το γάλα.ο άνθρωπος είναι ανεπαρκής.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα....οτι να ναι...φοβερο πλανο και οραμα...Και εννοειται πως τα οικονομικα ειμαι ΨΕΜΑΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον αυτός είχε και κάτι...οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Ειδικά ο Κοσματόπουλος δεν μπορούσε να προστατέψει ούτε τους υποψηφίους του και αναγκάστηκαν να παρέμβουν οι ίδιοι. Με τι λογική να ψηφίσουμε αυτόν τον άνθρωπο για ηγέτη του τόπου?

Το Προφίλ μας