Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«Φτου»… κι απ’ την αρχή!!!

Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης στο Κόκκινο Μήλο, γιατί…περικοπές στα όνειρα των παιδιών δεν γίνονται!!!

Ελάτε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στο Κόκκινο Μήλο Cafe Bar για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά παρέας, ανταλλαγής απόψεων και διασκέδασης, φέρνοντας μαζί σας κάποιο σχολικό είδος, όπως και μεγάλη διάθεση για ... μπύρες!!!

Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στους περισσότερους από τους 100 μαθητές του Ελεύθερου Σχολείου μας, αλλά και σε παιδιά της πόλης που τα έχουν ανάγκη.


Κάθε ευρώ από τη μπύρα που θα πίνετε, μαζί με την επιπλέον οικονομική στήριξη του Κόκκινου Μήλου, θα διατεθεί για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου μας.

Η εποχή αυτή κάθε χρόνο σηματοδοτεί την επανέναρξη όλων των δράσεων μας. Θέλοντας να πιστεύουμε σε μια βάση μεγαλύτερης ωριμότητας και επαγγελματισμού, καλύτερης οργάνωσης, περισσότερης έμπνευσης και δημιουργίας!!!

Η εποχή αυτή, τα τελευταία χρόνια, είναι για εμάς εποχή άγχους και φόβου με πόσο πιο άσχημες συνθήκες θα χρειαστεί να αναμετρηθούμε, με πόσα περισσότερα παιδιά θα χρειαστεί να δουλέψουμε!!!

Η εποχή αυτή, τα τελευταία χρόνια, είναι για εμάς εποχή πίστης ότι κάτι καλύτερο έρχεται στο επίπεδο της συνειδητότητας του κόσμου της Κοζάνης, στη δύναμη της αλληλεγγύης, της συμμετοχικότητας και της αγωνιστικής διάθεσης, καθώς είναι ραγδαία η αύξηση των ανθρώπων που είναι κοντά μας, μοιράζονται τις ανησυχίες τους, τους φόβους αλλά και ενώνουν τις δυνάμεις τους!!!

Φέτος, όπως κάθε τέτοια εποχή σας θέλουμε περισσότερο από ποτέ κοντά μας! 

Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας