Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι η «Αγία Σοφιά», το νέο γήπεδο της ΑΕΚ (Photos)

 «Επιστρέφουμε σπίτι μας».
Την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, της αποκαλούμενης «Αγιάς Σοφιάς», πραγματοποίησε ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής Ενωσης κ. Δημήτρης Μελισανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Επιστρέφουμε σπίτι μας».

Η μακέτα του γηπέδου υπήρξε εντυπωσιακή, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μελισσανίδης, εφόσον τα έργα αρχίσουν περί τις αρχές Ιανουαρίου, θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2015. Η νέα έδρα της Ενωσης θα έχει περίπου 32.000 θέσεις.

Σημειωτέον ότι πλήθος φίλων της ΑΕΚ βρέθηκαν στην εκδήλωση αποθεώνοντας τον κ. Μελισσανίδη.


http://www.tovima.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από μακέτες άλλο τίποτα Το προσέξατε; ΕΦΟΣΟΝ τα έργα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2014...Απορία : πως θα γίνει γήπεδο με εμπορική χρήση, όταν για το ίδιο ζήτημα είχαν γίνει δεκτές από το ΣΤΕ 31 προσφυγές κατοίκων της περιοχής;

RafaServia είπε...

Φίλε εμπορικές χρήσεις δεν θα έχει, απλός μόνο κυλικεία σε κάθε θύρα θα έχει όπως κάθε γήπεδο. Θα γίνει αυτή είναι άποψη μου, μπορεί τα έργο να ξεκινήσει αντί γεναρη- μαρτη άλλα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Θα αναβαθμίσει ολόκληρη η περιοχή μαζί με το πάρκινγκ υπόγειο- μη 2000 θέσεων θα βοηθήσει πάρα πολύ και την ανάδειξη και στης υπόλοιπη περιοχή το άλσος.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να διαψευστώ και να βγεις αληθινός γιατί ΑΕΚ μακρυά από Ν Φιλαδέλφεια δεν γίνεται εκεί ειναι γραμμένη η ιστορία της!

Το Προφίλ μας