Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Ανακοίνωση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

   Για τη συμμετοχή στην υλοποίηση του έργου  του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, στα πλαίσια της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «45 Συν Πράττω», με τίτλο «Προοπτική Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας για ανέργους άνω των 45 ετών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης», ανακοινώνει ότι θα αναθέσει την παροχή υπηρεσιών με το κάτωθι αντικείμενο :
1. Επιμέλεια υλοποίησης της ενημερωτικής συνάντησης. (Δράση 3)
2. Επιμέλεια υλοποίηση της δικτύωσης μεταξύ των εταίρων της Α.Σ (Αναπτυξιακής Σύμπραξης) και τοπικών φορέων. (Δράση 7)
3. Συμμετοχή στην υλοποίηση της «Δικτύωση με άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις», η οποία θα αποτελεί αντικείμενο συντονισμού από την Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη & την Κοινωνική Οικονομία. (Δράση 8)
4.Παρακολούθηση της λειτουργίας του γραφείου πληροφόρησης - συμβουλευτικής - υποστήριξης των ωφελούμενων του έργου και οργάνωση των συνεδρίων συμβουλευτικής. (Δράση 11)
  Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο  (Ε.Κ.Τ) και είναι συνολικού  προϋπολογισμού 11.000,00€, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α 23%
 Ο πάροχος των υπηρεσιών, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου είναι υποχρεωμένος με καθημερινή 5 ώρη παρουσία στο χώρο της εκτέλεσης του έργου , την παρακολούθηση των ενεργειών, τη σύνταξη όλων των απαραίτητων εγγράφων και λογιστικών καταστάσεων όπως περιγράφει η απόφαση ένταξης και η νομοθεσία που διέπει αυτά τα έργα καθώς και όπως θα απαιτείται από το Συντονιστεί της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας ΑΝ.ΚΟ Α.Ε.
 Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της πράξης είναι μέχρι την 30/06/2014.
   Οι ενδιαφερόμενοι  (Φυσικά Πρόσωπα) καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στον Δήμο Σερβίων - Βελβεντού, Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ.: 50500, Σέρβια, υπόψη κ. Μ. Γκουτζιομήτρου. Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 16 Οκτωβρίου  2013 και ώρα 14:30. Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει και ταχυδρομικά (Προσοχή ! Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τον αριθμό πρωτοκόλλου. Η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη).
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση υποβάλλουν :
1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
2. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρει ότι δεν:
α. καταδικάσθηκαν για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,
β. είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί,
γ.  έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα λόγω καταδίκης
δ. δεν τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
  Ο Δήμος Σερβίων κατά την έλεγχο των αιτήσεων για την επιλογή του παρόχου διατηρεί το δικαίωμα (αν απαιτηθεί), να ζητήσει νομοποιητικά έγγραφα και συμπληρωματικά -  δικαιολογητικά στοιχεία.  
 Η τελική επιλογή του παρόχου θα γίνει με απόφαση του Δημάρχου Δήμου Σερβίων -Βελβεντού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 13 του Ν. 3731/2008 και της υπ΄ αριθμ. 35130/739/9.8.2010 (Φ.Ε.Κ 1291Β΄).
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. 24643 50106

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Βασίλειος Κωνσταντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας