Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Το χάος των αντιφατικών ανακοινώσεων και τα «ξένα κέντρα»…

του Παναγιώτη Πλιάτσιου, Πρωινός Λόγος, 04/10/2013  
Έχουμε και λέμε:
Ανακοίνωση «Χρυσής Αυγής» την Τετάρτη, μετά την απόφαση να μην κριθούν προφυλακιστέοι οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος: «Γίνεται σαφές πως η  Ελληνική Δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων. Για περισσότερο από μία ώρα συσκέπτονταν οι δύο ανακριτές με τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς, προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη των τεσσάρων κατηγορουμένων. Η αντισυνταγματική και πέρα κάθε έννοιας δικαίου σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, μπροστά στον αστραφτερό όγκο της Αλήθειας και της κοινής λογικής.
Τόσο η κυβέρνηση και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, όσο και οι επαγγελματίες ρουφιάνοι καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, είναι υπόλογοι έναντι του Ελληνικού Λαού, τον οποίο βομβαρδίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Πάμε τώρα στην ανακοίνωση της «Χρυσής Αυγής» χθες, Πέμπτη, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του γενικού της γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου: «Η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας» αναφέρει σχετικά! Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς».
Τώρα πώς γίνεται την Τετάρτη η ελληνική δικαιοσύνη να «αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων» και την Πέμπτη η «Χρυσή Αυγή» να λέει πως «η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας», αυτό μάλλον δύσκολα μπορεί να εξηγήσει κανείς. Πόσο μάλλον η ηγετίσκοι της «Χ.Α.»! Πλήρης η σύγχυση και προφανώς κατανοητή λόγω των εξελίξεων. Το θέμα είναι να κατανοήσουν και οι ψηφοφόροι της, αλλά και όλοι όσοι πονηρά της κλείνουν το μάτι αυτό το χάος θέσεων και πλήρως αντιφατικών ανακοινώσεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας