Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Εορδαίας: Ανακοίνωση – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου καλεί την ερχόμενη Τρίτη 08/10/2013 και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο Εορδαίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), όποιον Μηχανικό δύναται και επιθυμεί να συμμετάσχει στην υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την εκπόνηση των παρακάτω μελετών:

1.      Για την μελέτη του έργου με τίτλο: «Κατασκευή πεζογέφυρας στο σημείο τομής της Περιφερειακής Τάφρου ποταμού Σουλού από τον υπό κατασκευή οδικό άξονα της Δυτικής Εορδαίας»,
θα απαιτηθούν μελετητικά πτυχία των εξής κατηγοριών:

·         Στατικά Α’ Κατηγορίας, ποσού €5.570,00 (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

·         Αρχιτεκτονικά Α’ Κατηγορίας, ποσού €5.570,00 (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

·         Συνεπώς, η συνολική αμοιβή της παραπάνω μελέτης, ανέρχεται στο ποσό των €11.140,00 (έντεκα χιλιάδες εκατόν σαράντα ευρώ), συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

Το παραδοτέο της μελέτης θα απαρτίζεται από Σχέδια, Προμετρήσεις, Τεύχος Στατικής Μελέτης, Προϋπολογισμό και Τιμολόγιο Μελέτης του συγκεκριμένου έργου. Αυτά θα ενσωματωθούν, εν συνεχεία, στα υπόλοιπα τεύχη της οριστικής μελέτης του έργου Προτεραιότητας του Δήμου Εορδαίας, με τίτλο «Αποκατάσταση Ποταμού Σουλού στο Δήμο Εορδαίας». Η εκπόνηση της μελέτης θα γίνει σε συνεργασία και κατόπιν υποδείξεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δημου Εορδαίας. Το χρονικό διάστημα για την εκπόνηση της μελέτης ανέρχεται σε 20 (είκοσι) ημερολογιακές ημέρες, από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης.

2.      Σε έτοιμη μελέτη Νηπιαγωγείου (εκπονηθείσα από τον ΟΣΚ), που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή Νηπιαγωγείου στην οδό Υψίλης, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, απαιτείται:

·         επικαιροποίηση της Στατικής Μελέτης και

·         σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης για την προετοιμασία φακέλου για την υποβολή στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας (ΕΣΠΑ).

·         Απαιτείται πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού, με γνώση στο αντίστοιχο αντικείμενο.

·         η συνολική αμοιβή της παραπάνω μελέτης, ανέρχεται στο ποσό των €3.075,00 (τρεις χιλιάδες εβδομήντα πέντε ευρώ), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

·         Η εκπόνηση της μελέτης θα γίνει σε συνεργασία και κατόπιν υποδείξεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δημου Εορδαίας.

·         Το χρονικό διάστημα για την εκπόνηση της μελέτης ανέρχεται σε 15 (δεκαπέντε) ημερολογιακές ημέρες, από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης.
3.      Εκπόνηση στατικής μελέτης, που αφορά στην κατασκευή Τοιχίου Αντιστήριξης, στην Τ.Κ. Κρυόβρυσης.
·         η συνολική αμοιβή της παραπάνω μελέτης, ανέρχεται στο ποσό των €1.000,00 (χίλια ευρώ), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.
·         Η εκπόνηση της μελέτης θα γίνει σε συνεργασία και κατόπιν υποδείξεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δημου Εορδαίας.

·         Το χρονικό διάστημα για την εκπόνηση της μελέτης ανέρχεται σε 10 (δέκα) ημερολογιακές ημέρες, από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που εκδηλώσουν ενδιαφέρον (ατομικά ή σε ομάδες μελετητών) περισσότερα του ενός ατόμου/ομάδας για κάθε μία από τις παραπάνω μελέτες, η τελική επιλογή του/των αναδόχου/χων μελετητή/τών θα γίνει με επιτόπου κλήρωση, παρουσία κάθε ενδιαφερομένου.

Η υποβολή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνει με την προσκόμιση συμπληρωμένης Υ/Δ (του άρθρου 8 του Ν.1599/1986), είτε ατομικά είτε ομαδικά, επί τόπου, την Τρίτη 8/10/2013 και μεταξύ 11:00 με 12:00 (1 ώρα πριν την ώρα της πιθανής κλήρωσης), στο Δημαρχείο Εορδαίας (κα Καραγιαννάκη Μαρία, Γρ. Προγραμματισμού). Στην Υπεύθυνη Δήλωση, θα γίνεται αναφορά στο παρόν έγγραφο.



Με εκτίμηση,
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας