Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πολυδεύκης Λιάκος(συντονιστής Ριζοσπαστικής Κίνησης για το Δήμο Σερβίων- Βλεβεντού): «Σαφώς και θα θέλαμε το Νίκο Λαζαριώτη στο συνδυασμό»- «Σεβόμαστε την απόφαση του Βελβεντού»

Από το kozanimedia.gr
Εκ νέου άνοιγμα στον Αντιδήμαρχο Σερβίων- Βελβεντού, Νίκο Λαζαριώτη, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ριζοσπαστική Κίνηση της Αριστεράς η οποία θα διεκδικήσει τη ψήφο των πολιτών της περιοχής στις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης το Μάιο, έκανε ο συντονιστής της κίνησης, Πολυδεύκης Λιάκος, μιλώντας στο VETOFM και το Ζήση Πιτσιάβα. Ο κ. Λιάκος, ερωτώμενος για το αν ο Νίκος Λαζαριώτης, θα μπορούσε να είναι επικεφαλής του συνδυασμού που θα δημιουργηθεί, τόνισε κατηγορηματικά πως «φυσικά και θα μπορούσε», σημειώνοντας παράλληλα πως τα όσα έχουν γραφτεί για μη παρουσία του στην ιδρυτική συνέλευση της κίνησης δεν ισχύουν. «Ο Νίκος είναι σύντροφος, συμμετέχει στις διαδικασίες μας και φυσικά ήταν παρών στην ιδρυτική μας συνέλευση».

Ο Νίκος Λαζαριώτης σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχθεί κρούση προκειμένου ναηγηθεί του συνδυασμού της Αριστεράς για το Δήμο Σερβίων- Βελββεντού, κάτι που όμως φαίνεται να μην καρποφορεί μιας και ο νυν Αντιδήμαροχς αποτελεί το δεξί χέρι του Δημάρχου, Βασίλη Κωνσταντόπουλου.
Παράλληλα ο κ. Λιάκος τόνισε πως ο επόμενος Δήμαρχος πρέπει να έχει αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά και να μη στηρίζει ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ., ενώ για το θέμα του Βελβεντού σημείωσε πως «θα ήμασταν ανακόλουθοι αν λέγαμε πως δε σεβόμαστε την απόφαση της τοπικής κοινωνίας».
Η Ριζοσπαστική Κίνηση θα πραγματοποιήσει τη νέα της συνάντηση μέσα στο Νοέμβρη όπου ενδεχομένως να εκλεγεί και ο επικεφαλής- υποψήφιος Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας