Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: Δοκιμαστική ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας την τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2013

Το Τμήμα ΠΑΜ ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι:

Την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2013, κατά την τακτική άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013» θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική  ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια όπως παρακάτω:

Τοπική ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακεκομμένος ήχος διαφορετικής έντασης)


Τοπική ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης η ανησυχίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από το kozanimedia:
Για δήμαρχος και ο…Αχιλλέας Ντοβόλης;
by Παναγιώτης • 1 Οκτωβρίου 2013 • 0 Comments

Το μάθαμε χθες και μάλιστα ο ίδιος δείχνει σοβαρά να το σκέφτεται! Και ο πρώην δήμαρχος Καμβουνίων Αχιλλέας Ντοβόλης επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού στις επόμενες εκλογές! Και άρχισε να το συζητά και με γνωστούς και φίλους!Πάντως από την επιθυμία μέχρι και την…υλοποίηση της όλης ιδέας υπάρχει αρκετός δρόμος. Και δύσκολο όλοι όσοι θέλουν να κατέλθουν ως δήμαρχοι να καταφέρουν να κάνουν και ψηφοδέλτιο…


Κατεβαίνει ο Μενέλαος στα Σέρβια…
by Παναγιώτης • 1 Οκτωβρίου 2013 • 0 Comments

Μάλλον το έχει πάρει απόφαση. Και ο νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού Μενέλαος Μακρυγιάννης δείχνει να ετοιμάζεται εκ νέου να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Μάλιστα μαθαίνουμε πως ήδη έχει κλείσει και τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην πορεία, αν κρίνουμε από τα όσα μας έλεγε ο ίδιος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στον Νιάημερο των Σερβίων…

Πολύ πελατεία για την "πολυπόθητη" θέση. Με το πλαφόν στο 7% και 6-7 υποψηφίους ... κάποιος θα μείνει στην απέξω. Άλλος για κίνηση!!!

Το Προφίλ μας