Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Λάβαμε πληροφορίες...ΝΤΡΟΠΗΣ!

ότι τα πακέτα βοήθειας για τους απόρους βρίσκονται ακόμα μέσα στο Δημαρχείο. Και ότι αυτά προορίζονται μόνο για άπορους μέσα στην πόλη των Σερβίων και όχι για συμπολίτες μας που διαμένουν στα Δημοτικά Διαμερίσματα. !!!!!!!
Αν είναι αλήθεια, ντροπή σας κύριοι! Πώς μπορείτε να κάνετε διακρίσεις ανάμεσα στους "πρωτευουσιάνους" απόρους και τους "χωριάτες";

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον οι πληροφοριες...ΝΤΡΟΠΗΣ του site ειναι λιγο εως πολυ...ΨΕΥΔΕΙΣ!!!ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διαφερουν λιγακι...Τα πακετα βοηθειας μοιραστηκαν την παραμονη Πρωτοχρονιας και βεβαια οχι μονο σε Σερβιωτες.Πακετα βοηθειας μοιραστηκαν σε Αυλες, Καστανια,Πλατ/μα, Μεσσιανη και σε 5-6 χωρια ακομη!!!Οποιος ρωταει,μαθαινει ευκολα τι συμβαινει στα ΣΕΡΒΙΑ.Μαλλον ομως οι αρθρογραφοι του site προτιμουν να βγαζουν ειδησεις απο το μυαλο τους.ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SITE...!!!

ai-vreS είπε...

Αγαπητέ φίλε,
την ώρα που γραφόταν η ανάρτηση η πληροφορία ήταν ακριβέστατη, και μάλιστα οι σακούλες βρισκόταν ακόμα μέσα στο Δημαρχείο (ξέρουμε και που ακριβώς). Ωτακουστές μας είπαν ότι οι αντιδήμαρχοι λογομάχησαν με τον Κοκολιό γιατί δεν υπήρχαν σακούλες με βοηθήματα για απόρους στα Δημοτικά Διαμερίσματα (έχουμε και τα ακριβή τους λόγια).

Ανώνυμος είπε...

OΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ SITE,ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙ ΠΩΣ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΑ(ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ),ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ(ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ)ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.

Το Προφίλ μας