Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Εκλογές εδώ και τώρα



ζητά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Real News και στο Νίκο Χατζηνικολάου.Ο κ. Παπανδρέου δηλώνει ότι ο λαός πρέπει να δώσει καθαρή εντολή στο κόμμα του, για να μπορέσει να βγει η χώρα από την κρίση στην οποία έχει βυθιστεί τα τελευταία χρόνια με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης.Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία και την κατηγορεί για απαξίωση της δημόσιας υγείας και Παιδείας, για κατασπατάληση των πόρων από την ΕΕ και για εγκατάλειψη της νέας αγροτικής πολιτικής. Επίσης απορρίπτει τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία και δηλώνει ότι στόχος του είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως θα κυβερνήσει με τις ευρύτερες δνατές κοινωνικές συναινέσεις.
"Σκεφθείτε να παζαρεύαμε υπουργεία και οφίτσια, όταν δεν είναι δυνατή η συμφωνία σε κοινές πολιτικές. Θα ήταν εύλογη η καταδίκη του ελληνικού λαού" αναφέρει χαρακτηριστικά. Αντίθετη στάση κρατά για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κεντροαριστερά. Ο κ. Παπανδρέου δηλώνει ότι ακόμα και αν το ΠΑΣΟΚ πετύχει την αυτοδυναμία, δεν πρόκειται να σταματήσει να αναζητά τη συναίνεση.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν την είδε (την κυβέρνηση) τα "δωράκια" της συναίνεσης ονειρεύεται ο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Pada tha iparxoune skandala, den bori oiloi na einai amemtou i8ikis, alla 8eto ey8eos to erotima, pos boroume na ebisteytoume tin xora mas ston Giorgaki otan diloni se die8nes idisiografiko praktorio oti ''STIN ELLADA DINOUNE TA XRIMATA SE TRAPEZITES KAI MIRAZOUNE TIS SFERES STA PEDIA'' Aytin einai i Ellada pou onireyode oi kirioi tou Pa-Sok?

Το Προφίλ μας