Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζει τις αντιρρήσεις του ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος για το δρόμο Βελβεντό – Καταφύγι – Δείτε το ρεπορτάζ του WEST

.
Πηγή βίντεο: WEST Channel
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Βακρατσάς 
Το είδαμε στο E-ptolemeos.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υδροηλεκτρικη Λαφιστας με καλατραβα , κατι 60ρηδες που θελουν να φτανουν πιο συντομα στο γιατακι τους για τσιλιμπουρδισματα , αυτοι ειναι που ακουν μπιτσινησιο και βγαζουν σπυρια

Ανώνυμος είπε...

Βρε χαμένο κορμί τι είναι αυτά που μας λες; Γιατί δεν τον έκανες εσύ καλύτερο όταν ήσουν αντιπεριφερειάρχης; Β.Β.

Ανώνυμος είπε...

δεν κοιτάς τα χωριά που τα αφησες στην τύχη τους αυτο ειναι θέμα περιφέρειας και να μη σε κόφτει τόσο πολύ άντε μας ζάλισες με τις εξυπνάδες σου .φαντάζομαι δεν θα κοιμάσαι θα προσεύχεσαι να πέσει ο δρόμος να βγεις αληθινός.τον γλωσσόφαγες πια 4 χρόνια τώρα με αυτό ασχολείσαι θα πεσει θα πεσει..... καλα να κανει! αντε εσυ τις βόλτες σου συμφοριασμένε εμα πιααααα

Ανώνυμος είπε...

Τι κόλλημα και αυτό με τον δρόμο ?Τίποτε άλλο δεν σε απασχολεί?Δεν ασχολείσαι και λιγο με τα της δημαρχίας που τα έκανες μπάχαλο ?Για τον δρόμο άλλοι είναι υπευθυνοι.Αντε φέρε και καναν επενδυτή απο το Κουβέιτ εχουμε απούλητα τα αρνιά!

Ανώνυμος είπε...

o kiriakidis ektos apo antid dimarxoy antid ikonomikon ine ke antid texnikon ergon;

Ανώνυμος είπε...

Δεν κοιτάς καλύτερα τον δήμο σου που τον ισοπέδωσες?Αλλα αφου σε αφήνουν ελευθερο και δεν σε πάνε μέσα που διέλυσες τον δήμο ολόκληρο τι να πούμε.?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΎΝΤΟΜΟς ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟΚ?ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕς ΤΙς ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΣΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΨΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να δω πότε θα ξυπνήσουμε;

Β.Β. είπε...

Δεν ντρέπεσαι λιγο ρε Δήμαρχε; Δεν φτάνει που επί των ημερών σου στην Περιφέρεια έγινε οτι έγινε με τον δρόμο και δεν εκανες τίποτα τοτε, τώρα θελεις να βγεις και απο πάνω; Μια χαρά τον έκαναν και μπορούμε να πάμε στο Καταφύγι. Πρέπει να παρατείνεις την απομόνωση του Καταφυγίου και για άλλα χρόνια; Μας εχεις καταστρέψει. Άντε κάτσε στα αυγά σου και κόψε καμιά βολτα προς Πτολεμαιδα μεριά με το τζιπ του Δήμου μπας και χαλαρώσεις.

Β.Β. είπε...

Πολλά <> στον δημοσιογράφο κύριο Βακρατσά για την κινδυνολογία που κατάφερε να μεταδώσει στον κόσμο.
Δηλαδή κύριε Βακρατσά θεωρείτε ότι κάνατε σοβαρό ρεπορτάζ με αυτήν την αθλιότητα που δείχνετε τώρα; Ο Δήμαρχος είναι τοις πάσι γνωστό ότι δηλώνει ότι θέλει. κατηγορεί υπηρεσίες, πρόσωπα, θεσμούς τους πάντες δηλαδή εκτός από τον εαυτό του. Όταν έγινε η κατολίσθηση ήταν παρών Αντιπεριφερειάρχης αλλά δεν μίλησε και τώρα στην αποκατάσταση ήταν απών.
Εσείς λοιπόν ως δημοσιογράφος δεν πρέπει να διασταυρώσετε αυτά που λέει. Γιατί δεν τον ρωτήσατε ποιο κλιμάκιο του Μετσοβείου ήρθε και γνωμοδότησε; Γιατί δεν τον ρωτήσατε ποιος το έφερε; Είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να βγει πραγματογνωμοσύνη; Κατέγραψαν κάπου οι Μετσοβίτες αυτά που ισχυρίζεται ο Δήμαρχος; Εσείς είδατε την πραγματογνωμοσύνη; Δεν έπρεπε να την παρουσιάσετε; Τις κινδυνολογίες τις άγραφες που μεταφέρει ο Δήμαρχος εσείς στο ρεπορτάζ φαίνεται να τις υιοθετείτε. Ξέρετε τι ευθύνη έχετε; Καταδικάζετε εσείς ναι εσείς κύριε Βακρατσά έναν οικισμό ξανά στην απομόνωση επειδή άκριτα αναπαράγετε τις αστήριχτες δηλώσεις του Δημάρχου. Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα;
Θλίβομαι πραγματικά για την στάση σας ως δημοσιογράφου. Αν και πολύ θα ήθελα να δω τα πιστοποιητικά δημοσιογραφικών σπουδών που κάνατε. Η στάση σας όχι μόνο τώρα αλλά και σε άλλα ρεπορτάζ που σας παρακολουθώ αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να έχετε καμιά σχέση σπουδών με το επάγγελμα που ασκείτε.
Αλλά στην Ελλάδα έτσι είναι: Είσαι ότι δηλώσεις. Και επομένως ορίστε τα αποτελέσματα. Διασπορά κινδύνου άνευ στοιχείων.
Απορώ τι κάνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και δεν σας αρπάζει από το γιακά για την απρέπεια τουλάχιστον αυτού του ρεπορτάζ.
Σας παρακαλώ από το μπλογκ να δημοσιεύσετε την άποψη μου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

δεν τον συμφαίρει στον δήμαρχο να ανοίξει ο δρόμος γιατι δεν θελει να τον βλέπουν στις προσωπικές στιγμές του όταν ανεβαίνει αυτός με το τζιπ του Δήμου τα Σαββατοκύριακα και πίνει τα κρασάκια του με την παρεούλα του.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο, Β.Β. Ο Δημος εχει εναν επικινδυνο στο τιμονι, ο οποιος το μονο που ξερει ειναι να κατηγορει τους αλλους, ενω τα γνωριζει ολα. Τωρα αφου δεν ρχει αιρετους να κατηγορησει, κατηγορει υπαλληλους και αλλες υπηρεσιες. Ο καταστροφεας της περιοχης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία ,Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΣ,εοεο εο,εο,εοεο,την ξερουμε την αληθεια
κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά

Ανώνυμος είπε...

Κυριακίδη απο κοντά τώρα τον Κοσματοπουλο εεε;Πριν ηταν για δέσιμο ή λέω ψέμματα;

Το Προφίλ μας