Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

σε συνεδρίαση την Τετάρτη 4/10/2017  και ώρα 2:00 μ.μ στο κτίριο  της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος  (αίθουσα οικονομικής επιτροπής) με θέματα:

  
1.    Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.

2.    ΜΠΕ του έργου: «Κέντρο επίγειας εκπομπής, με την κωδική ονομασία «ΠΥΛΗ» και κωδικό θέσης 3006032, στο Δήμο Πρεσπών, της Π.Ε. Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ. Αναστάσιος Κολίτσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας

3.    ΜΠΕ του έργου: «Κέντρο επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής (Κ.Ε.Ψ.Ε.) με κωδική ονομασία «ΒΟΥΝΑΣΑ – 3006036» , στο Δήμο Δεσκάτης, της Π.Ε. Γρεβενών, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ. Γεώργιος Θωμαΐδης, υπάλληλος του τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Γρεβενών

4.    ΜΠΕ του έργου: «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δεσκάτης, του Δήμου Δεσκάτης, της Π.Ε. Γρεβενών, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ. Γεώργιος Θωμαΐδης, υπάλληλος του τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Γρεβενών

5.    ΜΠΕ του έργου: «Μονάδα Παραγωγής & Εκμετάλλευσης Βιοαερίου με σκοπό τη συμπαραγωγή Ηλεκτρικής και Θερμικής Ισχύος (500 KWel στο υπ’ αριθμ.64 αγροτεμάχιο (εκτός σχεδίου) της κτηματικής περιοχής Εράτυρας, της Δημοτικής Ενότητας Ασκίου του Δήμου Βοΐου, στην Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγήτρια: κ. Φωτεινή Τσιολάκη, υπάλληλος του τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας  ΠΕ Κοζάνης

6.    ΣΜΠΕ του έργου: «Μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων Φλώρινας στην περιοχή Κουρί Πτολεμαΐδας, του Δήμου Εορδαίας, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ.Νικόλαος Τζιούτζιος, υπάλληλος του τμήματος Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Σημ: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν  εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος  συμμετοχής τους στο τηλ. 2461052621.


Ο  Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού
και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

Κωνσταντίνος Γέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας