Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Τι θέλουν οι άντρες από μια σχέση; Αυτά είναι τα πιο βασικά στοιχεία που ψάχνουν στις γυναίκες

Οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μία σχέση και ακόμα πιο δύσκολα εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Γι΄αυτό άλλωστε και οι γυναίκες δυσκολεύονται να τους καταλάβουν. Τι είναι αυτό που ψάχνουν τελικά οι άντρες σε μία σχέση;
Τι θέλουν οι άντρες σε μία σχέση;  Αν απαντήσατε αντανακλαστικά «σεξ» κάνετε λάθος!  Φυσικά επιθυμούν και σεξουαλική ζωή, αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτή την επιθυμία!  Οσες γυναίκες λοιπόν θεωρούν ότι το σεξουαλικό κομμάτι είναι το Α και το Ω για έναν άντρα κάνουν λάθος και πιθανότατα η σχέση τους κάπου υποφέρει.
Να λοιπόν τι επιθυμούν οι άντρες:

1. Επιβεβαίωση
Οι άντρες περισσότερο από τις γυναίκες έχουν ανάγκη να ικανοποιούν τον εγωισμό τους, να δέχονται επιβεβαίωση για τις ικανότητές τους ως εραστές, σύντροφοι και επαγγελματίες. Oταν οι γυναίκες αμελούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους, τότε αισθάνονται ανικανοποίητοι μέσα σε μια σχέση. Σταματήστε επίσης την κριτική, γιατί αυτό τους σκοτώνει!
2. Σεξουαλική επιθυμία
Οι άντρες δεσμεύονται με μια γυναίκα περισσότερο μέσω του σεξ παρά μέσω της επικοινωνίας. Γι' αυτό θέλει να αισθάνεται ότι ακόμα τον επιθυμείτε και κυρίως να κάνετε σεξ όταν εκείνος το θέλει και όχι όταν θέλετε εσείς. Στις γυναίκες αρέσει να πιστεύουν ότι ελέγχουν τη σεξουαλική ζωή στις σχέσεις τους, αλλά αυτή η αντίληψη δεν βρίσκει σύμφωνους τους άντρες.
3. Φροντίδα
Οι περισσότεροι άντρες έχουν ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Όταν γυρνάνε από την δουλειά, έχοντας μια δύσκολη μέρα, θέλουν να νιώσουν ότι τους αγαπάτε και τους αποδέχεστε όπως είναι. Αυτό τους ηρεμεί και να τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.
4. Η αίσθηση του χιούμορ
Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ελκύονται από τους άντρες με υψηλή αίσθηση χιούμορ, αλλά από ότι φαίνεται οι άντρες αναζητούν το ίδιο στη σύντροφό τους. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό, καθώς αν περνάτε μαζί καλά και γελάτε, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.
5Χώρο
Οι γυναίκες θέλουν να περνούν πολλές ώρες με τον σύντροφό τους, όμως οι άντρες επιζητούν μια ισορροπία. Θέλουν να είναι κοντά με τη γυναίκα τους, αλλά να εξασφαλίζουν τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους και τα ενδιαφέροντά τους.


6. Πίστη και αφοσίωση
Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για έναν άντρα. Η πίστη και η αφοσίωση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φοβούνται μην απιστήσετε. Στην προκειμένη περίπτωση, οι άντρες θέλουν να έχουν ένα άτομο που να μπορούν να στηριχθούν και να νιώσουν ασφάλεια όταν το έχουν ανάγκη. Θέλουν να ξέρουν ότι θα είστε εκεί όταν κάτι άσχημο συμβεί στην ζωή τους και χρειαστούν στήριξη. Οπότε δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια μέσα σε μια σχέση. Δείξτε του ότι τον αγαπάτε προκειμένου να αισθανθεί σιγουριά για τη σχέση σας.
7. Σεβασμός
Οι άντρες πολλές φορές εκλαμβάνουν τον σεβασμό ως αγάπη. Αν παραπονιέστε συχνά για τα ελαττώματά του, για τη δουλειά του ή τα οικονομικά προβλήματα του σπιτιού, τότε όχι μόνο θα αμφιβάλει για την αγάπη σας, αλλά μπορεί να σταματήσει να σας έχει εμπιστοσύνη.
8Συναισθηματική οικειότητα
Οι άντρες δεν θέλουν να φανερώνουν τις αδυναμίες τους, τις φοβίες τους ή τις ανασφάλειές τους. Γι' αυτό θέλει να αισθάνεται όχι έχει με την σύντροφό του την απαραίτητη συναισθηματική οικειότητα για να εκφράσει με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του.
9Να ξέρετε πότε να μιλάτε
Το να γνωρίζετε πότε είναι η ώρα να μιλήσετε και πότε είναι η ώρα να μην μιλάτε. Όταν οι άντρες μιλάνε στο τηλέφωνο ή παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή ή ποδόσφαιρο, δεν θέλουν να τους ενοχλούν. Η κατανόηση αυτού του κανόνα μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την σχέση σας.
10Συζητήσεις στο κρεβάτι
Μην μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ, εκτός αν είναι βρώμικα λόγια. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άντρας όταν πέφτει στο κρεβάτι είναι να ακούσει διάφορες καθημερινές σκέψεις από τη σύντροφό του. Εκτός αν του πείτε κάτι που θα τον «ανάψει». Εκεί αλλάζει το θέμα...


Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας