Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΣΙΣ: Party συγκέντρωσης σχολικών ειδών

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, μετά τις 09:00 το βράδυ, σε μια διαφορετικά διαμορφωμένη «Στου Αιώνα την Παράγκα», από ότι την έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα, έτοιμη να δεχτεί όμορφες παρέες, όμορφες κουβέντες, πολύ χορό και διασκέδαση!!!
Συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας ενάντια σε κάθε προσπάθεια εφησυχασμού και αποπροσανατολισμού από τις συνέπειες της κρίσης, οι οποίες είναι εδώ και γιγαντώνονται, συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για όλα τα παιδιά της πόλης!!!

Ενδεικτικά σχολικά είδη (καινούργια και μεταχειρισμένα): σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χαρτί Α4, διορθωτικά, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, τέμπερες- κηρομπογιές, μαρκαδόρους- ξυλομπογιές, πινέλα, κόλλες (υγρές και στικ), πλαστελίνες, ψαλιδάκια, διαφάνειες κ.α 

Ευχαριστούμε τα παιδιά από του «Αιώνα την Παράγκα», τα οποία θα διαθέσουν μέρος των εσόδων του Party για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου...

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Σας περιμένουμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας