Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

O Νίκος Σαρρής με τον Συνδιασμό "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" διεκδικεί την θέση του Προέδρου του ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Φίλες & φίλοι,
Με καθυστέρηση 2 και πλέον ετών, οι εκλογές του Ε.Β.Ε. Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2017. Οι εκλογές αυτές είναι οι πιο κρίσιμες από ποτέ άλλοτε.
Πολλοί από εμάς εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου, ωστόσο δεν φταίει ο θεσμός γι΄αυτό.  Ο θεσμός του Επιμελητηρίου είναι ιδιαίτερα σημαντικός και αν θα τον κάνουμε χρήσιμο ή όχι εξαρτάται από όλους μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης αποτελεί πυλώνα επιχειρηματικότητας και συνεπώς σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης για όλους μας.

Τα επιμελητήρια στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα δυνατοί φορείς. Ακόμη και τράπεζες γονατίζουν μπροστά τους. Λειτουργούν ως κύτταρα επιχειρηματικότητας με αποφασιστικό ρόλο εκπροσωπώντας τα μέλη τους παντού. Η δύναμη τους δεν πηγάζει μόνο από το θεσμικό τους πλαίσιο αλλά και από τις ίδιες τις διοικήσεις τους που εργάζονται με ζήλο για τα συμφέροντα των μελών τους. Οραματίζομαι ένα σύγχρονο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
Θέλουμε ένα Επιμελητήριο το οποίο θα στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων και θα εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους συμβουλεύοντας την Πολιτεία για τα δίκαια αιτήματά τους. Ένα Επιμελητήριο που θα ανοίγει επιχειρηματικούς δρόμους και θα διευκολύνει το έργο των επιχειρηματιών. Ένα Επιμελητήριο το οποίο θα κάνει χρήση όλα τα διαθέσιμα εργαλεία προς όφελος των μελών του. Ένα Επιμελητήριο πρωταγωνιστή και όχι ουραγό.
Για το λόγο αυτό κατέρχομαι, ως επικεφαλής, στις εκλογές του Ε.Β.Ε. Κοζάνης με το συνδυασμό σύγχρονο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και σας καλώ να στηρίξετε το όραμά μας όχι μόνο με την ψήφο σας αλλά, κυρίως, με την ενεργό συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση
Νίκος Σαρρής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασε τα οράματα ρε νικο. τα βρήκες με τον γιαννη και κατεβαίνεις σαν λαγός.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας