Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Και η Ώρα Αποφάσεων ενώνεται με την Kεντροαριστερά

Γράφει ο Βαγγέλης Γιακουμής
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια και η Διαμαντοπούλου
"Και δύο Σερβιώτες στην Εκτελεστική Γραμματεία"
Η Ώρα Αποφάσεων" εξέδωσε δελτίο τύπου που αναφέρει τη σχετική απόφαση ενώ θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν τελικά θα είναι η Άννα Διαμαντοπούλου υποψήφια μαζί με όλους τους άλλους διεκδικητές του νέου κόμματος.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ώρας Αποφάσεων:
Συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα η Αρχική Εθνική Συντονιστική Επιτροπή (ΑΕΣΕ) της Ώρας Αποφάσεων και κατέληξε στην εξής απόφαση:
«Η Ώρα Αποφάσεων υποστηρίζει σθεναρά από τη δημιουργία της το θεμελιώδες αίτημα και τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου να βρεθεί μία διαφορετική πολιτική διέξοδος για τη χώρα, απέναντι στην χρεοκοπημένη πολιτική του λαϊκιστικού ΣΥΡΙΖΑ και στην ανεπαρκή εναλλακτική πρόταση της συντηρητικής ΝΔ.

Με αίσθημα ευθύνης και παρά τους σοβαρούς προβληματισμούς της, δηλώνει ότι σέβεται την αγωνία, τις ελπίδες και τις προσδοκίες του κόσμου της Προοδευτικής Παράταξης στο εγχείρημα εκλογής αρχηγού του νέου κόμματος, μη αντιπαρατιθέμενη πολιτικά.
Η Ώρα Αποφάσεων έχει διατυπώσει κατ’ επανάληψη και με σαφήνεια το πολιτικό και οργανωτικό πλαίσιο με το οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενός νέου και ενιαίου προοδευτικού πολιτικού κόμματος.
Η Ώρα Αποφάσεων αντιμετωπίζει θετικά ό,τι δυναμώνει την Προοδευτική Παράταξη και συμβάλλει στην ανάταξη της χώρας μέσα από μια ισχυρή μεταρρυθμιστική διακυβέρνηση.
Με αυτά τα κριτήρια θα εκφραστεί, θα παρέμβει και θα πορευτεί πολιτικά κατά την διάρκεια των διαδικασιών καθώς και μετά την ολοκλήρωσή τους.»
Επίσης, η ΑΕΣΕ αποφάσισε, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της, τη σύσταση Εκτελεστικής Γραμματείας, αποτελούμενης από τους εξής:
Απόστολος Αγελαράκης, Δικηγόρος (Καβάλα)
Γιώργος Βογιατζής, Γιατρός – Στέλεχος Φαρμακευτικής Εταιρείας (Αθήνα)
Λία Γκουντρουμπή, Σύμβουλος Επιχειρήσεων (Λάρισα)
Ιωακείμ Γρυσπολάκης, πρ. Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης (Χανιά)
Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, Πανεπιστημιακός (Αθήνα)
Μιχάλης Καλφίδης, Επιχειρηματίας (Θεσσαλονίκη)
Αγγελική Κοσμοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας (Αθήνα)
Αντώνης Λιανός, Οικονομολόγος (Αθήνα)
Ευγενία Λόκανα, Χημικός (Αθήνα)
Μαρίλη Μέξη, Πανεπιστημιακός (Γενεύη)
Μιχάλης Μπλέτσας, Διευθυντής Ερευνητικού Κέντρου (Βοστώνη)
Κώστας Νικόλης, Δικηγόρος (Αθήνα)
Χαρίκλεια Ντερμανάκη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (Χανιά)
Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Δικηγόρος (Αθήνα)
Σωτήρης Σοφόπουλος, Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρείας (Αθήνα)
Χαράλαμπος Συμεωνίδης, Δικηγόρος (Αθήνα)
Μάκης Χατζούλας, Επιχειρηματίας (Αθήνα)
Στην περίπτωση πάντως που η κ. Διαμαντοπούλου δεν θα είναι υποψήφια τότε απελευθερώνονται τα μέλη της Ώρας Αποφάσεων να επιλέξει ο καθένας τον υποψήφιο που θέλει για αρχηγό της κεντροαριστεράς.

https://thecaller.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ώστε συμφωνεί και η κ Διαμαντοπούλου με τη δημιουργία Ενιαίου φορέα. Η κ ήταν έτοιμη να προσχωρήσει στο ΠΟΤΑΜΙ. Τώρα που έκλεισε και αυτή η πόρτα άλλαξε γνώμη για να διασωθεί και να παίξει το ρόλο της. Αν ήταν να αποφασίσω εγώ θα την απέκλεια εκ των προτέρων για την αχαριστία της απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Έξω οι αριβίστες και οι γυρολόγοι της πολιτικής

Το Προφίλ μας