Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Κόντρα με καταγγελίες μεταξύ δημοτικών υπαλλήλων και Δημάρχου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού!

"Δεν θα έπρεπε να τους ενοχλεί ο έλεγχος αν ήτανε συνεπείς στα ωράριά τους" λέει ο Δήμαρχος για τον πολίτη που ασκεί έλεγχο στους υπαλλήλους του Δήμου, χωρίς να είναι αιρετός ή αρμόδιος με οποιοδήποτε τρόπο!!!


Και συνεχίζει:  "Εγώ που είμαι συνδικαλιστής απ' το Γυμνάσιο ακόμα, δουλεύω 20-25 ώρες, χωρίς να φανεί υπερβολή το εικοσιτετράωρο, και κάνω και τα καθήκοντά μου και εξυπηρετώ και τους ανθρώπους που είναι πίσω μου" (!!!).



.
Πηγή: WEST Channel
(από το κανάλι του Βαγγέλη Χριστόδουλου)

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος ξέρει αν έχει δίκιο ή άδικο ο Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ. ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡ ΚΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ.
ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ κ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΕ. ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΟΥ.

Ο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟ ΔΗΜΟ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εαν έχει δίκιο να πάρει μετρα. Αλλιώς εμείς ο κοσμος θα παρουμε πετρα

Ανώνυμος είπε...

Re ton axristo...

Ανώνυμος είπε...

20-25 ώρες το εικοσιτετράωρο ε; Κατούρα και λίγο!! Ρε ποιον παραμυθιαζεις, εμάς ή τον εαυτό σου;;

Ανώνυμος είπε...

Με την απάντησή του ο κ. Δήμαρχος εμμέσως πλην σαφώς υπονοεί ότι οι υπάλληλοι δεν είναι συνεπείς στο ωράριό τους και κατ’ επέκταση ρίχνει μομφή στη Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Από πού προκύπτει αυτό κύριε Δήμαρχε; Πως μπορείτε να έχετε ιδία άποψη όταν δεν βρίσκετε στο Δημαρχείο, παρά μόνο ελάχιστες ώρες την ημέρα και αυτές κατά το μεσημεράκι, κάνοντας τουρισμό και γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια τους δημότες!

Ανώνυμος είπε...

Εναντίον της βλακείας ακόμα κι οι θεοί αγωνίζονται μάταια

Ανώνυμος είπε...

25 ώρες τη μέρα δουλεύει. Θα περιλαμβάνονται και οι ώρες στην Πτολεμαΐδα με το τζιπ του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Εάν έκανες Κοσματόπουλε και εσύ καλά τη δουλειά σου ως Δήμαρχος όπως την κάνουν οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές (που καλά κάνουν και σου τα χώνουν)θα πήγαινε καλά και ο Δήμος

Ανώνυμος είπε...

ε ναι δουλευει και τα Σαββατοκύριακα περιοδεύοντας με το τζιπ της δημαρχείας στις ταβερνες των χωριών πίνοντας τα κρασάκια του παρέα με αιθέριες υπάρξεις!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω εαν η διεύθυνση προσωπικού κανει καλά την δουλεια της όπως γράφει ένας παραπανω. Εαν δεν την κανει καλά ας κανει κάτι ο γιατρός. Εγώ ξέρω οτι υπαρχουν στελέχη του δήμου εργαζόμενοι με πολύ καλά στοιχεια και γνώσεις που μας εξυπηρετουν και μας λενε την αληθεια- και με θλιψη ομολογω οτι δεν ειναι συμπολιτες μας-και άλλοι που έχουν κάτσει πανω σε θέσεις καλοπληρωμενες και δεν τους κουνάει κανεις. Στην αρχή των δηλώσεων του μιλά για εργαζόμενο και για λάθος που έκανε που στοίχισε πολλά λεφτά σε συμπολίτη μας. Εαν αληθεύει ο δήμαρχος να το αποδείξει να κάνει ότι χρειαζεται δεν μπορεί κάποιος να χάνει λεφτά απο λάθος υπαλλήλου,είμαστε σύμφωνοι. Εαν δεν αληθεύει ομως να ζητήσει δημοσια συγνώμη. Και ο συμπολίτης μας δεν πηγε να παραπονεθεί αυτό έχει γίνει πια γνωστό. Πήγε έβριζε και μπήκε στη μέση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Παπαδόπουλος να να τον απομακρύνει γιατί πήγε να σηκώσει και μπουνιές. Ρωτωντας πάντως έμαθα οτι κανένας δεν ευθύνεται παρα ο ίδιος ο εργολάβος ο οποίος δεν είχε άδεια λειτουργιας

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε συμφωνώ οτι ο κόσμος είναι πίσω σου αφού τους εχεις γυρίσει την πλάτη απο τοτε που ανέλαβες.Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια του Δήμου Σερβίων-Βελβεντου.Είσαι υπεύθυνος και νασαι σίγουρος οτι η αντίδραση του κόσμου δεν θα αργήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres αν μπορείς και θέλεις κάνε μια ενημέρωση ποιοί προσλήφθηκαν στο εδαφολογικο εργαστήρι. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Με αιθέριες χαζοχαροπουλιες υπάρξεις. Δεν νρτρεπόμαστε λίγο λέω εγω. Γέρος άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Μας έχει φουλάρει στα ψέματα και στην κοροιδία. Ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης και για να συνεχίσει τα ψέματά του συκοφαντεί εργαζομένους.

Ανώνυμος είπε...

τι κάνει η Αποκεντρωμένη δεν βλέπει δεν ακούει τι τον αφήνει διαλ'υθηκαν όλα πόσο ακόμη ?να κλείσει 5ετια ?χαμένος χρόνος για τον τόπο, ευκαιρία καλοπέρασης σαυτόν γιατί????δεν βλέπουν οτι δεν είναι στα καλά του?πραγματικά μας άλλαξε τον αδόξαστο οχι το DNA όπως έλεγε....

Ανώνυμος είπε...

Γιατραρα αστούς. Κάνε και οτι ο Ιωάννιδης. Απάντησε σε ερωτήματα στο φεισμπουκ. Μετα τύπωσε τα να τα πουλησουμε και ξελασπωσε για παντα ο δημος

Το Προφίλ μας