Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

«Φτάσε όπου δεν μπορείς» μια παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης για το «έτος Καζαντζάκη»

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης προσκαλεί τους φίλους του θεάτρου της πόλης που θέλουν να γνωρίσουν ή αγαπούν το Νίκο Καζαντζάκη και το έργο του στην παράσταση «Φτάσε όπου δεν μπορείς» σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Χατζηβασιλείου την Παρασκευή 22, το Σάββατο 23, την Κυριακή 24, τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη  26 Σεπτεμβρίου στις 21:00μ.μ. στην Αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης.
Η παράσταση, παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, είναι βασισμένη σε κείμενα του Νίκου Καζαντζάκη και εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού για το «έτος Καζαντζάκη», καθώς φέτος κλείνουν 60 χρόνια από τον θάνατό του.
 Οι θεατές της παράστασης θα έρθουν σε επαφή με  το έργο του μεγάλου λογοτέχνη, τις σπουδαίες ιδέες που πραγματεύεται, τις μοναδικές αθησαύριστες λέξεις του, τις μεγάλης πνοής φράσεις του. Βασικός άξονας της παράστασης είναι η αναζήτηση σχέσεων ανάμεσα στη ζωή και το έργο του αλλά και η αέναη αναζήτηση της ελευθερίας.
«Στόχος, ν’ αγαπηθεί ξανά και να εκτιμηθεί στην πραγματική του διάσταση, ο  σπουδαίος αυτός δημιουργός» (Χριστίνα Χατζηβασιλείου, Art&Press.gr).
«Η παράσταση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των Εκδόσεων Καζαντζάκη © Νίκη Σταύρου».

Γενική Είσοδος: 5€ Κανονικό  - 3€ Μειωμένο (Μαθητικό, Φοιτητικό, Ανέργων, Α.Μ.Ε.Α)
Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24610 24062, 6987991949

Σύλληψη-Δραματουργία-Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χατζηβασιλείου
Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα, Ράνια Υφαντίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σοφία Αντωνίου
Παίζουν: Σοφία Αντωνίου Ηλίας Παπαδόπουλος Θανάσης Ρέστας
Φωτογραφίες: Ευαγγελία Καριοφύλλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας