Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Βοΐου μαζί με αντιπροσωπεία του Δήμου

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ελευθέριο Τζιλίνη και τον Αντιδήμαρχο Λάζαρο Γκερεχτέ το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επίδοση προσωπικής πρόσκλησης προς τον Πρόεδρο
της Δημοκρατίας να τιμήσει με την παρουσία του τις φετινές εκδηλώσεις εορτασμού της 105ης επετείου από τη μάχη της Σιάτιστας που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Νοεμβρίου στην πόλη της Σιάτιστας.
Ο Πρόεδρος αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του Δήμου , δηλώνοντας ότι οι εκδηλώσεις αυτές είναι υψίστης σημασίας για τη χώρα μας, ενισχύουν το εθνικό φρόνημα και το ιδανικό της ελευθερίας, ενώ παράλληλα αποδίδουν τις πρέπουσες τιμές στους ήρωες της επανάστασης και σε όλους όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την πατρίδα.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Βοΐου και τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα, κυρίως μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας