Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Aπολογισμός Γιαννακίδη για την Αντιπεριφέρεια Υγείας

·         Καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης όλων των δομών υγείας. Επισκέψεις σε όλες τις δομές για πλήρη καταγραφή,  χαρτογράφηση και αποτύπωση όλων των δομών.
·         Διαβούλευση με όλους τους φορείς, Δημοτικά συμβούλια, Ιατρικούς Συλλόγους – Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ –ΕΚΑΒ- σωματεία εργαζομένων και συλλόγους, για τον υγειονομικό σχεδιασμό της Π.Δ.Μ.
·         Συναντήσεις με το υπουργείο Υγείας  καταθέτοντας προτάσεις και το στρατηγικό Υγειονομικό σχέδιο Υγείας για πρώτη φορά στην Π.Δ.Μ.
Αξίζει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η ΠΔΜ είναι η πρώτη περιφέρεια στην Ελλάδα που κατάρτισε ,κατέθεσε και εγκρίθηκε, από τον υπουργό υγείας, ο Υγειονομικός της Χάρτης. Πρόταση μας είναι να εφαρμοστεί πιλοτικά στην Περιφέρεια μας ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
·         Επαναλειτουργία  της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής(Παύση λειτουργίας από το 2010).                                             
·         Κατασκευή κτιρίου για την στέγαση του Μαγνητικού Τομογράφου στο Μαμάτσειο  Νοσοκομείο Κοζάνης ΚΑΙ ο μοναδικός πιστοποιημένος από την ΕΑΕ
·         Χρηματοδότηση από Τοπικό Πόρο,  της πρώην Μαιευτικής-Γυναικολογικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου, έτσι ώστε να μεταφερθεί εκεί η Καρδιολογική κλινική όπου και λειτουργεί σήμερα.
·         Συνεργασία με το ΕΚΑΒ για αναβάθμισή του, ενισχύοντάς το υλικά και οικονομικά.(Συντήρηση μηχανών ,ελαστικών ,αναμεταδότης ΕΚΑΒ περιφερειακής εμβέλειας).
·         Έχουν κατατεθεί προτάσεις στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ για την επαναφορά της διοίκησης στην π.δ.μ., την δημιουργία νέων τομέων με επαρκή στελέχωση προσωπικού όπου και έγινε.
·         Πολλές από τις προτάσεις μας  έγιναν Νόμος του Κράτους Ν4368  στο « Παράλληλο Πρόγραμμα» του Υπ.Υγείας.                                                                           
 1)Κίνητρα από τους Ο.Τ.Α. για σίτιση, κατάλυμα, και χρηματοδότηση στους νεοπροσληφθέντες επικουρικούς ιατρούς                                                                                             
   2) Αποκέντρωση των υγειονομικών αρμοδιοτήτων ,με δυνατότητα αποσπάσεων, μετατάξεων, μετακίνησης των ιατρών όπου υπάρχουν υπηρεσιακές ανάγκες.                             
3)Τριετής θητεία των επικουρικών.                              
 4)Ανασυγκρότηση της Π.Φ.Υ.με θέσπιση του θεσμού του οικογενειακού ιατρού.  (ΤΟΜΥ)
   5) Μοριοδότηση των υπηρετούντων ιατρών στο επταπλάσιο της θητείας τους, με επιστημονική εξέλιξη,  κατάρτιση και εξειδίκευση.
·                  Η Πρόταση της Περιφ.Αρχής  να αναλάβει την επιχορήγηση 50 Επικουρικών γιατρών με 500 ευρώ μηνιαίως, που θα στελεχώσουν τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
·                  Παραδόθηκαν στο νέο Κτίριο του ΕΚΑΒ στην περιοχή Κασλά στην Κοζάνη, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, τα 14 σύγχρονα ασθενοφόρα για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στη Δυτική Μακεδονία.
·               Άμεση αντίδραση της Περιφέρειας στο πρόβλημα που ανέκυψε με την εκ περιτροπής λειτουργία των Παθολογικών Κλινικών Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα την κανονική τους Λειτουργία.
·                  Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών μας και σε συνεργασία με τα ΥΕΘΑ και Υπουργείο Υγείας , στελεχώσαμε  με (14) στρατιωτικούς  ιατρούς Παθολόγους  , δύο την βδομάδα, για την κάλυψη των αναγκών  του Μποδοσάκειου  Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, (6000 ΕΥΡΩ)
·                  Σε συνεργασία με την Ταξιαρχία συγκροτήθηκαν κλιμάκια στρατιωτικών ιατρών για παροχή υπηρεσιών υγείας σε απομακρυσμένες, παραμεθόριες περιοχές.
·                  ΠΟΛΛΑ  σημαντικά έργα στο χώρο της υγείας εντάχθηκαν  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020.     Πρόκειται για την ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, προϋπολογισμού 3,1 εκ. € και το έργο της Ανακατασκευής-αποκατάστασης υγρομόνωσης στα δωμάτια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, προϋπολογισμού 425,4 χιλ. ευρώ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ
·                  Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» η β΄ φάση του έργου της επέκτασης του Μποδοσάκειου ΟΠΟΥ ΚΑΙ 10/17 ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ.
·                  Επέκταση των Εξωτερικών Ιατρείων. Στην επέκταση αυτή ενσωματώνονται όλοι οι χώροι του κτιριολογικού προγράμματος που αφορούν στα εξωτερικά ιατρεία Νευρολογικού και Πόνου.
·                  Επέκταση του Παιδιατρικού Εξωτερικού Ιατρείου. Στην περιοχή του υπάρχοντος Παιδιατρικού Εξωτερικού Ιατρείου ενσωματώνονται όλοι οι χώροι του παιδοψυχιατρικού που επεκτείνουν και ολοκληρώνουν το παιδιατρικό εξωτερικό ιατρείο.
·                  Δημιουργείται Μονάδα Χημειοθεραπείας για την εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού καρκινοπαθών της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. (ογκολογικη ακτινες)
·                  Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός αποτελεί χωριστό κτίριο.
·                     Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ΑΠΕ για την ανάπτυξη της τοπικής "κοινότητας" Γρεβενών 1.579.745,20-Γ.Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
         Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο            
·       Εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών κενού για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σε ΖΝΧ, ηλιακή ψύξη με ψύκτη απορρόφησης και υποβοήθηση της θέρμανσης με την υπολειπόμενη θερμική ενέργεια 1.839.352,44
·                Αξιοποιήθηκαν  στο έπακρο οι διαθέσιμοι πόροι για την ανάπτυξη του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.  Σχεδιασμός για ανέγερση  νέας πτέρυγας  Παθολογικής και Χειρουργικής κλινικής. 6000 ΤΜ (14,000,000)
·       Εγκαίνια και  παράδοση της ανακαινισμένης καρδιολογικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.  Χρηματοδότηση από πόρους της Π.Δ.Μ
·                Παράταση θητείας ειδικών ιατρών Παθολογίας των ΕΔ στο Μποδοσάκειο ΕΩΣ 06/17

                                               Προληπτική Ιατρική
           Από το 2013 δεν είχε γίνει αντιφυματικός εμβολιασμός.
           Από το 2014 με την άμεση παρέμβαση μας ξεκίνησε προληπτικό πρόγραμμα εμβολιασμών στην Π.Δ.Μ.
           Επίσης χορηγηθήκαν αρκετές φορές , εμβόλια για τις ανάγκες των κοινωνικών φαρμακείων , με πόρους της Περιφέρειας.
           Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά και με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Υγείας,  σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας , δρομολογείται προληπτικός εμβολιασμός , στις Κρατικές Φυλακές, στο Φελί Γρεβενών.
           Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές  εκδηλώσεις – ημερίδες, συνέδρια για χρόνιες παθήσεις, ψυχικής υγείας, ναρκωτικά, αλκοολισμό, σχολικό εκφοβισμό,  ρατσισμό, κοινωνικού αποκλεισμού με ευθύνη της Π.Δ.Μ.
           Επανασύσταση και επαναλειτουργεία της Δευτεροβάθμιας Υγειον/κής επιτροπής για χορήγηση διπλωμάτων.(Είχε παύση λειτουργίας  από το 2010, σαν συνέπεια να υποχρεώνονται να μεταβαίνουν σε άλλους νομούς).                                            
·Εφαρμογή  για πρώτη φορά ολοκληρωμένου προγράμματος στην ΠΔΜ για την καταπολέμηση των κουνουπιών.(τελευταία εφαρμογή ψεκασμών  το 2012 και μόνο σε 6 Δήμους).
           Επίσης σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης έγιναν ταυτόχρονες εφαρμογές για την καταπολέμηση του καταρροϊκού πυρετού.                                                            

Πρόνοια - Κοινωνική Συνοχή-Κοινωνική Αλληλεγγύη
           Διαπιστώθηκε μεγάλη παθογένεια των προνοιακών δομών(διπλοεγγεγραμμένοι και διπλοωφελούμενοι) και εφαρμόστηκε αρχική ,λεπτομερής καταγραφή σε ηλεκτρονική μορφή, με αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης στους πραγματικούς δικαιούχους.
           Σύσταση συντονιστικού οργάνου για τη φτώχεια με  συμμετοχή των 12 αντιδημάρχων και εκπροσώπων από  τις 5 μητροπόλεις, με σκοπό την ηλεκτρονική καταγραφή των απόρων πολιτών.
           Στην ελεγχόμενη πλέον ηλεκτρονική  καταγραφή , στηρίχτηκε το πρόγραμμα της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως και το «Ευρωπαϊκό πρόγραμμα βοήθεια για τους απόρους»(ΤΕΒΑ). Από το παραπάνω πρόγραμμα, για το έτος 2016,  με το ποσό 2.640.000 ευρώ ετησίως θα ωφεληθούν  τουλάχιστον  14.000 από τις ευπαθείς, άπορες ομάδες του τόπου μας. Μετά από διαβούλευση το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 7 χρόνια!!!
           Σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διατέθηκαν περίπου 300 τόνοι φρούτων (ροδάκινα ,ακτινίδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, μήλα) για τους ωφελούμενους άπορους συμπολίτες μας από προϊόντα της περιοχής μας, με αποτέλεσμα να ωφεληθούν και οι  ντόπιοι παραγωγοί ( Ρώσικο εμπάργκο).
           Διαβούλευση και έγκριση από το Π.Σ. του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Σχεδίου Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμησης της Φτώχειας.   
·Έλεγχος όλων των φακέλων των ασθενών που λαμβάνουν το επίδομα διατροφής, ετήσιο σύνολο 1εκ 300χιλιάδες ευρώ περίπου,το  οποίο από 8μήνου χορηγείτε ανά μήνα

           ΣΕ Συνεργασία με τους 12 Δήμους  και τις Διευθύνσεις πρωτοβ/μιας, δευτεροβ/μιας εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού,  με την  ένταξη μαθητών στο πρόγραμμα της ανθρωπιστικής κρίσης, ΤΕΒΑ,ΠΕΣΚΕ.(πρωινό συσσίτιο μαθητών).
           Υπογράφτηκε για πρώτη φορά  πρωτόκολλο συνεργασίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Α.ΜΕ.Α.                                   
·Αποστολή βοήθειας και προσφοράς ειδών- τροφίμων και ρουχισμού για τους πρόσφυγες90 τονους.
·Άμεση και ενεργή συμμετοχή,  με σύσταση πλήρους εξοπλισμένου, σε 24ωρη λειτουργία, ιατρείο, οδοντιατρείο και φαρμακείο  επί τριμήνου , στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων προσφύγων.
Σε μια κίνηση κοινωνικής  αλληλεγγύης η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρέδωσε 15.000 αδιάβροχα στους πρόσφυγες στην Ειδομένη.                          
           Συνεργασία με όλους τους φορείς, συλλόγους και πολίτες για την επιτυχή συνεισφορά στους μη έχοντες της Π.Δ.Μ.
           Κατατεθήκαν  προτάσεις στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την βελτίωση των προνοιακών δομών της ΠΔΜ με επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας ¨Προνοιακού Χάρτη¨ βάσει του «Κοινωνικού Εγγυημένου Εισοδήματος». (200  προνοιακά επιδόματα σε δαιδαλώδες τοπίο.)
         Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Γιαννακίδη με την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου  3/15 για το νέο Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.



                                Συγκεκριμένα οι προτάσεις μας τέθηκαν σε  εξέλιξη :
              Η ηλεκτρονική πανελλήνια πλατφόρμα καταγραφής και αίτησης για τους ωφελούμενος που θα έχει και ως αποτέλεσμα και την διασταύρωση των στοιχείων τους για διπλοεγγραφές.
              Η ηλεκτρονική κάρτα για τους ωφελούμενους του προγράμματος (Κάρτα Στήριγμα Ζωής).
              Η αύξηση του ποσοστού του προγράμματος για τα τρόφιμα έναντι των υλικών (ρουχισμού).
              Δωρεάν  ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη των ωφελούμενων .
              Η καταγραφή παιδικής φτώχειας και χορήγηση δεκατιανού στους μαθητές.
              Η λειτουργία κοινωνικών φροντιστηρίων.
              Να λαμβάνεται υπόψη η ιδιαιτερότητα πληθυσμιακών θυλάκων που μετακινούνται κατά την διάρκεια του έτους.
              Η χαρτογράφηση φτώχειας σε όλα τα επίπεδα με στόχο τη εύρεση των «αόρατων» πολιτών και ομάδων που αντιμετωπίζουν προβλήματα φτώχειας και επιβίωσης.
              Η ενίσχυση ευπαθών ομάδων – ΑμΕΑ – Ανέργων – Ανασφάλιστων κλπ.
              Η στέγαση απόρων και άστεγων σε δημόσιες δομές.
              Η οικονομοτεχνική βοήθεια μέσα από το πλαίσιο του Προγράμματος και καταγραφή των Ρομά σε συνεργασία με την ειδική γραμματεία Ρομά του ΥΠΕΚΑ.           
·                  Εκδόθηκαν οι προσκλήσεις για τα Συμβουλευτικά Κέντρα και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας.  Οι προσκλήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του Άξονα  Προτεραιότητας 10: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)», στην Επενδυτική Προτεραιότητα 10.2 (9iii): «Καταπολέμηση κάθε μορφής διακρίσεων και προώθηση της ισότητας των ευκαιριών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014 – 2020.
·                  Ευρεία σύσκεψη για την αξιοποίηση των  Κέντρων Αποκατάστασης – Αποθεραπείας του Αμυνταίου και του Άργους Ορεστικού με έμψυχο δυναμικό (Φυσίατρο) και ένταξη τους σε Διασυνοριακό Πρόγραμμα.
·         Πρόταση στα υπουργεία Υγείας και Τουρισμού για Ιατρικό θεραπευτικό και Ιαματικό τουρι στην ΠΔΝ
·                  Δέκα  Κέντρα Κοινότητας σε δήμους της Περιφέρειας εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020.
·         Η δράση των Κέντρων Κοινότητας εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του άξονα προτεραιότητας 10 για την κοινωνική ένταξη και την καταπολέμηση κάθε διάκρισης και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δομές, όπως τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), αλλά και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ). Οι δράσεις συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΕΚΑΒ ΤΗΣ ΠΔΜ
ΜΑΜΑΤΣΙΟ                 2,300,000 ΕΥΡΩ
ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ       13,500,000 ΕΥΡΩ
ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ          4,500,000  ΕΥΡΩ
ΓΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ           1,350,000  ΕΥΡΩ
ΓΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ           2,100,000  ΕΥΡΩ   (ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ HEALTH CARE BUISNES AWARDS 2016!!!!!!)
ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ   3,100,000 ΕΥΡΩ
                  

                         2017  ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
 ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ  ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ  ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΟΙ
ΕΩΣ ΤΟ 2014 ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ 165 ΜΟΝΙΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ 23 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ 2017 ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ 70 ΜΟΝΙΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ(235) ΚΑΙ 64 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΕΩΣ ΤΟ 2014 ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ 748 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ 2017 ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ  52 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 2014 353 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 400
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΑΕΔ 132 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ




ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
·         ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ  ΛΕΥΚΩΝΑ ΠΡΕΣΠΩΝ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΥΑ 200.000 ΕΥΡΩ)
·         ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΘ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ( 4 ΜΟΝΙΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ)
·         ΝΕΟΣ ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ 16 ΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ
·         ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΦΥ 1,400,000 ΕΥΡΩ
·         ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΔΜ 1,100,000 ΕΥΡΩ
·         ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ –ΜΠΟΔ. Τ.ΠΟΡΟ  400,000
·         ΣΥΝΤΗΡΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΥ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 240,000
·         ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΠΟΔ.  Τ.ΠΟΡΟ 200,000
·         ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ 4 ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΔΜ (ΔΕΣΚΑΤΗ-ΤΣΟΤΙΛΙ-ΑΜΥΝΤΑΙΟ-ΑΡΓΟΣ 400,000
·         ΜΕΤΑΦΟΡΑ  ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ 60  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ  ΚΛΙΝΩΝ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ
·         ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ  20 ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ
·         ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜ. ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 785,000  !!!
·         ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ Κ Υ  ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ  3,000,000 -58%(ΑΝΑΔΟΧΟΣ)
·         ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΔΜ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ,ΕΘΝΙΚΙΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΗ ΑΕ
·         ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΚΑΒ ΠΔΜ 24 ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ(1,700,000) + 6 ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΤΑΠ)
ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ      ΣΤΟΝ   ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ  ΡΟΥΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΝΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ …ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΤΗΣ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΙΑ  NA ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  - ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ  - ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ  ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ …….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας