Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο χρυσά μετάλλια για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας 2017

Το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017, διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγοριών Παίδων – Kορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων.
Η Εθνική μας Ομάδα συμμετείχε με 37 αθλητές μεταξύ των οποίων και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, Θοδωρής Λαπίκωφ, Γιάννης Πεκόπουλος - Τσικαρδάνης, Κωνσταντίνος Μεχτερίδης και Γιώργος Μακρυγιάννης.
Οι αθλητές μας κάνανε δυνατές και συγκλονιστικές κούρσες. Στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχαν, και συγκεκριμένα: στην  οκτάκωπο παίδων το Σάββατο και την τετράκωπο παίδων την Κυριακή κέρδισαν με διαφορά τις πρώτες θέσεις, υψώνοντας δύο φορές την Ελληνική Σημαία. Έτσι, συνέβαλαν και αυτά τα παιδιά στην σαρωτική νίκη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στο φετινό Βαλκανικό πρωτάθλημα.
(http://kopilasia.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/thriamvos-gia-tin-ellada-sto-finale-ton-valkanikon/).
Το αποτέλεσμα αυτό είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, αποτέλεσμα όμως της σημαντικής και διαρκούς προσπάθειας αθλητών και προπονητών, οι οποίοι με αυτή την επιτυχία μας κάνουν για άλλη μια φορά περήφανους και τους ευχαριστούμε.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης συγχαίρει τους αθλητές για την μεγάλη αυτή διάκριση και τους εύχεται Καλή Πρόοδο και Καλή Συνέχεια των προσπαθειών τους για την επίτευξη των στόχων τους. Επίσης συγχαίρει τους προπονητές, Λαπίκωφ Αναστάσιο και Δημαρά Χαράλαμπο για την σωστή και αποτελεσματική καθοδήγηση των αθλητών αλλά και τους γονείς για την ουσιαστική συμβολή τους στην λειτουργία του ομίλου!
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

1 σχόλιο:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΕΡΔΑΚΗ είπε...

ΕΥΓΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - ΟΜΙΛΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΓΟΝΕΙΣ. Άρτεμις Σερδάκη

Το Προφίλ μας