Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Έρευνα δείχνει οτι οι δεξιοί ευχαριστιούνται το σεξ καλύτερα!

Οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι στο… κρεβάτι απ΄ ό,τι οι αριστεροί. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ευρωπαϊκή έρευνα που διεξήχθη σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία Δανία και Βρετανία -σε δείγμα 19 χιλιάδων ανθρώπων.
Όπως προκύπτει από την έρευνα της YouGOV, οι άνθρωποι που έχουν δεξιές πεποιθήσεις δηλώνουν ότι έχουν μία ικανοποιημένη σεξουαλική ζωή.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι πολιτικές πεποιθήσεις αντανακλούν τον βαθμό ευχαρίστησης των ανθρώπων στο σεξ. Όσοι δηλαδή θεωρούν τον εαυτό τους «πολύ δεξιό» έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.
Σχόλιο ai-vreS:  Οι δεξιές ως επί το πλείστον, δηλώνουν πιο ικανοποιημένες γιατί το κάνουν με Κεντροαριστερούς! ( όπως φαίνεται και από την γνωστή ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΑ της φώτο)

Στη Βρετανία, για παράδειγμα, το 66% των πολιτών που ανήκουν στην Αριστερά, φέρεται να έχει μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή την ώρα που το 73% των συμπολιτών της Τερέζα Μέι, που δηλώνουν ότι είναι πολύ Δεξιοί, υποστηρίζουν ότι είναι σεξουαλικά ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι. Αλλά και το 70% των Βρετανών που θεωρούν τους εαυτούς τους απλά «δεξιούς», δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.
Την ίδια ώρα, στη Γερμανία, το 77% των ατόμων που ανήκουν στην δεξιά πτέρυγα ισχυρίζονται ότι ικανοποιούνται επαρκώς στο κρεβάτι. Αντιθέτως, το 71% των ατόμων που ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα φέρεται να είναι ικανοποιημένοι στο σεξ.
Από την έρευνα προκύπτει πάντως πως, και στις πέντε χώρες (Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Βρετανία), οι άνθρωποι που είχαν υψηλό επίπεδο σεξουαλικής ικανοποίησης ανήκαν στην δεξιά πτέρυγα, ενώ όσοι ανήκαν στην αριστερή πτέρυγα, έτειναν να έχουν το χαμηλότερο βαθμό ερωτικής ικανοποίησης.
«Προφανώς, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τη σεξουαλική ευτυχία ενός ατόμου και αυτή η μελέτη δεν δείχνει πως όταν κάποιος αλλάζει τις πολιτικές του απόψεις γίνεται πιο ευτυχισμένος στο κρεβάτι ή στις σκάλες, στο πάτωμα της κουζίνας, στο ντους και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου», όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας της YouGov, Τζόε Τουίμαν.
Το να ανήκει κάποιος στη δεξιά πτέρυγα δεν τον κάνει αυτομάτως σεξουαλικά ικανοποιημένο, όμως, τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι οι δεξιοί απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή στο έπακρο. Και μάλιστα το εύρημα αυτό επαληθεύεται σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.
newsauto.gr

7 σχόλια:

 1. Είναι γνωστό πως η δεξιά συνδέεται με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Επομένως είναι λογικό να είναι πιο ευχαριστημένοι, με τον ίδιο τρόπο που ένα πρόβατο είναι ευτυχισμένο όταν βόσκει σ' ένα λιβάδι πιστεύοντας πως είναι ελεύθερο. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για δεξιούς που αυταπατώνται πως είναι κεντροαριστεροί, για θαυμαστές του βενιζέλου ή του σημίτη για παράδειγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητε το ποιοί αυταπατώνται είναι τοις πάσι γνωστό.
  Το παραδέχτηκαν άλλωστε και οι ίδιοι …

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ego pou tous exo gramenous kai tous me kai tous de;; tha mporousa aneta nath vro kai me ti Lepen kai ti Gerovasili.''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ego pou tous exo gramenous kai tous me kai tous de;; tha mporousa aneta na ti vro kai me ti Lepen kai ti Gerovasili.''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ποιά είναι η γνωστή ΟΝΕΔΙΤΙΣΣΑ ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μάλλον γιατί οι αριστεροί δεν επαναπαύονται και θεωρούν ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @1.07 Το ζήτημα ευφυίας που λέγαμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου