Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Λουκέτο παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού! Πρώτη φορά στην ιστορία κλειστό το Δημαρχείο παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Κλειστό είναι σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς το Δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού! Από το πρωί παιδάκια, σύλλογοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και ομάδες προσπαθούν να πουν τα παραδοσιακά κάλαντα στο Δήμαρχο ή σε κάποιον Αντιδήμαρχο του Δήμου μας και δεν βρίσκουν κανένα! 
Λουκέτο φαίνεται να έβαλε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αντίθετα με άλλους Δημάρχους που δέχονται ευχές, ακούν τα κάλαντα από τους συνδημότες τους και αντεύχονται, το Δημαρχείο Σερβίων-Βελβεντού ήταν σήμερα, τέτοια μέρα, για πρώτη φορά στην ιστορία, κλειστό!
Μετά από διαμαρτυρία συμπολιτών και πολλά τηλεφωνήματα, την κατάσταση έσωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώτης Ζυγούρης, ο οποίος ήρθε στο Δημαρχείο γύρω στις 12.30 με 13.00!



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o k.dimarxos dextike tis eyxes sto kinotiko katastima kalonis grevenon.

Δημ. Χόλμπας είπε...

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Χ Τ Ο.- Και φυσικά δε σώθηκε η κατάσταση με την παρουσία του Φ.Ζ στις 12.30

δημοτης είπε...

ΛΑΘΟΣ, ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ, ΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!! ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΣΥΝΟΔΟΥΣ" ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ. ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ 2017.

Νικ είπε...

Ηταν για τσιπουρα ολοι οι αργοσχολοι..αλλη μια πρωτια..

Ανώνυμος είπε...

Afou itan o fourfouris so8ikame

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε παιδιά γράψτε κανένα καζαμία με το Δήμαρχό μας να γελάσοuμε....

Ανώνυμος είπε...

Αιντε ρε...πως την αποζηταν την κρανίσια. ..

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα δηλαδη υπονοείτε οτι τις αλλες ημερες ο δήμαρχος και οι αντιδημαρχοι και ο φζ πλην Κυριακίδη είναι στο δημαρχείο;

Ανώνυμος είπε...

siga to pragma... ta tsigara tou pige na pari pou ta eixe ksehasi

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΡΕ ΖΥΓΟΥΡΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ.ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ζυγούρη δεν ηθελες τέτοια μέρα γιατί σου χαλάει τα μελλοντικά σου σχέδια να είσαι μαζί με τον Δήμαρχο;Κανονίστηκε απο πρίν ποιοί θα παρευρίσκονται και σύ ησουν εκτός;Θεώρησες οτι δεν είναι απαραίτητο να παρευρίσκεται και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου;Τί απο τα τρία ισχύει;Και τίποτα απο αυτά να μη ισχύει ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ οτι τα Σέρβια τα εχεις γραμμένα στα τέτοια σου!

Το Προφίλ μας