Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Κοζάνη: Πίνακες μαθητών κοσμούν τις αίθουσες του νοσοκομείου

από το vetonews.gr
Την εικαστική "πινελιά" των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης θα φέρουν εφεξής οι χώροι της Παιδιατρικής και Χειρουργικής κλινικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης.
 Την ιδέα είχε η καθηγήτρια των Εικαστικών, Μαρία Χατζηλάμπου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ανέλαβε τα έξοδα για την αγορά των υλικών και οι 15 μαθητές που δήλωσαν συμμετοχή στην εθελοντική δράση δημιούργησαν 22 πίνακες ζωγραφικής, που παραδόθηκαν στην διοίκηση του νοσοκομείου. Από αύριο, λοιπόν, οι αίθουσες τόσο στην Παιδιατρική όσο και στην Χειρουργική κλινική θα είναι πολύ διαφορετικές. 
Το 5ο Γυμνάσιο  Κοζάνης είναι ένα δραστήριο σχολείο που εκτός των άλλων σχολικών ενεργειών αναπτύσσει και έντονη κοινωνική δραστηριότητα, συμμετέχοντας σε δράσεις αλληλεγγύης. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παραδοθούν στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο" της Κοζάνης μεγάλες ποσότητες τροφίμων που έχουν συγκεντρώσει οι μαθητές, ενώ θα παραδοθεί και χρηματικό ποσό που συνέλεξαν από την αρχή της χρονιάς, στον Συλλόγο Γονέων με Αυτισμό Κοζάνης για τις ανάγκες της λειτουργίας του ξενώνα τους.
Ο διοικητής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, Γιώργος Χιωτίδης, κάλεσε τους μαθητές "να κρατήσουν καλά στη ψυχή τους, άσβεστη την φλόγα της αγάπης και της ελπίδας". 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ|Σπύρος ΚουταβάςΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/localnews/kozani/item/45552-kozani-pinakes-mathiton-kosmoyn-tis-aithouses-tou-nosokomeiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου