Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ντροπή! Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λέξη…

Του Θανάση Μαυρίδη
Την πρώτη φορά που μου συνέβη ξαφνιάστηκα, επειδή μεγάλωσα με την εντύπωση ότι οι Αριστεροί είναι ευγενικοί άνθρωποι. Δεν είναι ρατσιστές, δεν είναι συκοφάντες. Μπορεί να είμαστε ιδεολογικοί αντίπαλοι, αλλά υπάρχει (πίστευα) ένα κάποιο επίπεδο. Μία «δημοσιογράφος» λοιπόν με χαρακτήρισε φαλακρό Νεάντερνταλ! Χτες μάθαμε τον ηθικό αυτουργό της απίστευτης αλητείας!

Ο πρωθυπουργός της χώρας, ο άνθρωπος που μας εκπροσωπεί, δήλωσε: «Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους δεν αντιμετωπίζουν ούτε τα προβλήματα της χώρας τους».
Ο «μάγκας» Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον Σόιμπλε άρρωστο στην ψυχή. Περί αυτού πρόκειται. Κι όλοι αυτό κατάλαβαν, ανεξάρτητα αν στην συνέχεια διάφορα κυβερνητικά στελέχη έτρεχαν να
μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και προσπάθησαν να πείσουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε γενικώς κι όχι ειδικώς. Μία μόνο λέξη για τα όσα συνέβησαν χτες: Ντροπή…

Δεν έχουμε πλέον την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος έχει μεγαλώσει με την φροντίδα του το δέντρο του μίσους σε αυτή την χώρα. Ποιος ήταν πίσω από τα γιαουρτώματα των… μνημονιακών, τις κρεμάλες, τις απίστευτες λεκτικές επιθέσεις στο διαδίκτυο. Ποιος ήταν ο εμπνευστής για τις ατάκες «ο σακάτης», «τα πουτανάκια των δανειστών», «Τσολάκογλου», «γερμανοτσολιάδες». Ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός για τους «ψόφους», ακόμη και για πεθαμένους ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος που κρύβει μέσα του απεριόριστη οργή για το ανθρώπινο είδος. Επιδιώκει την σύγκρουση επειδή μόνο σε αυτό το περιβάλλον μπορεί να επιβιώσει. Το κακό είναι ότι το δικό του θλιβερό περιβάλλον το επιβάλλει σε μία ολόκληρη χώρα. Με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δεν έχουμε αμφιβολία για το ποιος έσπρωξε εκατοντάδες νέα παιδιά να συμπεριφέρονται με ανάρμοστο τρόπο, σαν να πρόκειται για συμμορίες του δρόμου. Όχι μόνο τους παρακίνησε, αλλά τους επιβράβευσε κιόλας με διορισμούς στον δημόσιο.

Δεν έχουμε αμφιβολία ποιο είναι το μέλλον που επιφυλάσσει ο κ. Τσίπρας στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Εκείνο για το οποίο αναρωτιόμαστε είναι αν όλα αυτά μας αξίζουν. Για να τα ανεχόμαστε, προφανώς και μας αξίζουν…

Εδώ και καιρό έχουν βγει διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σε συγχορδία με μέλη της λεγόμενης πεφωτισμένης Δεξιάς ζητούσαν από τον Κυριάκο «συναίνεση». Συναίνεση με ποιόν; Και για ποιον λόγο; Για να βρίζουμε όλοι μαζί συγχορδία τον Σόιμπλε; Αναζητούν συνενόχους στην αλητεία; Κι εν πάση περιπτώσει ας αντιμετωπίσουμε τον Σόιμπλε πολιτικά. Για τις θέσεις του. Όχι για το γεγονός ότι είναι καθηλωμένος σε ένα καροτσάκι. Όχι γιατί είναι ανάπηρος. Ντροπή!

liberal.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την απάντηση στη θλιβερή αυτή επίθεση του Τσίπρα σε έναν ανάπηρο άνθρωπο, ανεξάρτητα αν αυτός είναι εχθρός ή φίλος την έδωσε, χωρίς να το αντιληφθεί ο Υπουργός του Τσακαλώτος ο οποίος επικαλέστηκε την Αγγλική παροιμία, Να φοβάσαι αυτό που εύχεσαι. Ο Τσίπρας που, δυστυχώς, έγινε Πρωθυπουργός αυτής της χώρας, νόμιμα και συνταγματικά με την ψήφο του λαού, είναι νέος και, ευτυχώς, δεν πέρασε από χειρουργεία και κρεβάτια του πόνου και εύχομαι ποτέ να μην περάσει, δεν γνωρίζει ότι το μέλλον κάθε ανθρώπου είναι άγνωστο. Αν το γνώριζε δεν θα εκστομούσε, όχι ως Πρωθυπουργός, αλλά σαν απλός άνθρωπος αυτές τις βαριές φράσεις για έναν άνθρωπο που κατέστη ανάπηρος χωρίς τη θέλησή του, δηλαδή χωρίς δική του υπαιτιότητα. Δυστυχώς με την πάγια αυτή τακτική του να υβρίζει τους πάντες και τα πάντα παριστάνοντας τον ψευτοεπαναστάτη προσβάλλει ολόκληρο το λαό. Δυστυχώς, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, διαψεύδοντας τις προσδοκίες όσων τον ψήφισαν, αλλά και όσων των ανέχτηκαν

Το Προφίλ μας