Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ (8-10/2/2017) ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ-ΓΟΥΝΕΜΠΟΡΩΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

(ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΙ -ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ)  και ο Σύνδεσμος Γουνοποιών - Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» διοργανώνουν εκδήλωση «Έκθεσης και Επίδειξης Γούνας» σε κεντρικό Ξενοδοχείο της Σόφιας στη Βουλγαρία που θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 & 10 Φεβρουαρίου 2017.
Στην εκδήλωση θα προσκληθούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις εμπορίου γούνας της Βουλγαρίας και εκπρόσωποι οικονομικών και επιχειρηματικών φορέων της γειτονικής χώρας. Ακόμη,  θα επιδιωχθεί ενίσχυση της επισκεψιμότητας του ενδιαφερομένου για τα προϊόντα γούνας κοινού της Βουλγαρικής πρωτεύουσας, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, που θα προβάλλουν και θα διαφημίσουν  το γεγονός.
Οι γουνοποιοί και γουνέμποροι- μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και 20 Ιανουαρίου 2017.
Σημειώνεται ότι τα έξοδα που αφορούν την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου και την επίδειξη μόδας (γούνας), καθώς και της όλης διοργάνωσης  και της προβολής του γεγονότος θα καλυφθούν από τους διοργανωτές, ενώ τα έξοδα μετάβασης  προς και από τη Σόφια, μεταφοράς των εμπορευμάτων και διανυκτέρευσης θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες.
Για πληροφορίες και  δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του τμήματος Γουνοποιών και Αντιπρόεδρο του ΕΒΕ κ. Δημήτρη Κοσμίδη (τηλ. 6944592080) ή τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών-Γουνεμπόρων Σιάτιστας κ. Σωτήρη Παππά (τηλ. 6942557700) ή ακόμη στο γραφείο του Συνδέσμου (τηλ. 24650 21164) και στη Δ/νση του  Επιμελητηρίου Κοζάνης (τηλ. 24610 41693).

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας