Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα


χώρα, η οποία έχει υποφέρει πολλά από τους Ναζί αλλά και από τις δικτατορίες και τους εμφύλιους σπαραγμούς που κατά καιρούς γνώρισε.
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός στο Κερατσίνι από το μαχαίρι του Χρυσυγίτη Γ. Ρουπακιά. Ήταν το αποκορύφωμα της φασιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής, η οποία ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια μετά την είσοδο της στη Βουλή, προέβη σε πλήθος εγκλημάτων τόσο σε βάρος μεταναστών όσο και εναντίον αυτών που απλά δεν ανέχονται τον νέο-ναζισμό, τον ρατσισμό και τον ολοκληρωτισμό σε μια

Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και αγωνιζόμαστε καθημερινά ώστε να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε. Είναι ζήτημα εθνικής ευθύνης όλων των δημοκρατικών κομμάτων, των κοινωνικών φορέων και της νεολαίας και ξεφεύγει από διχαστικά διλήμματα του τύπου ‘’μνημόνιο – αντιμνημόνιο’’. Διλήμματα που ο λαϊκίστικος τρόπος με τον οποίο τέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο του νέο-ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για υπεκφυγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας