Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτες καταγγελίες Κοσματόπουλου για τη ΜΚΟ του Βελβεντού: «Πέντε αχαρακτήριστοι με δοσοληψίες δημιουργούν πρόβλημα»

Από το Kozanimedia.gr
Σε απίστευτες καταγγελίες για την ΜΚΟ προχώρησε πριν από λίγο στην εκπομπή του TOP CHANNEL «Μια Εβδομάδα- Ένα Σάββατο», ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού, Σάκης Κοσματόπουλος, τονίζοντας πως όλα τα προβλήματα τα δημιουργούν «5 αχαρακτήριστοι που έχουν δοσοληψίες».
Έκανε παράλληλα λόγο για μια δωρεά τα λεφτά της οποίας χάθηκαν, ενώ αμφισβήτησε την νομική υπόσταση της ΜΚΟ του Βελβεντού που έκανε «εκλογές με περίεργο τρόπο δύο ημέρες και τις κάλπες στο σπίτι». Επίσης ο κ. Κοσματόπουλος υποστήριξε πως δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα από κατοίκους του Βελβεντού που αντέδρασαν για την ανάρτηση των πανό από τη ΜΚΟ.(...)

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XO XO XO XO XO!

Ανώνυμος είπε...

οτι ανεβαινει κατεβαινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

GIATRE STA DIKASTHRIA SE TREXAX OI KOYLTOYRIARIDES BELBENDINOI PRIN APO LIGA XRONIA JESKEPASETOYS OLOYS GIATI PREPEI KAPOTE NA BGEI H ALHUEIA GIATI PASTA ANURVPOI EINAI

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ σαν να καβάλησες το καλάμι ή μου φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δήμαρχε.Διώξε το μαύρο και το φασισμό από το Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρε δικιο εχεις στο θεμα του βελβενδου καλος ο τσαμπουκας που δειχνεις,μηπως ομως ειναι για το θεαθηναι;; Δημαρχε βγαλε την τσιμπλα απο τα ματια και κοιταξε το ιδιο και την υπολοιποι περιοχη! ΑΚΟΥ!!!!!ο βελβενδος αυτοδιοικοιτε μονος του με την ομαδα που εκλεχθηκε και ειναι διαμαντια,κατι που θα ζηλευαν τα υπολοιπα τοπικα διαμερισματα του Δημου!!!!!τους υπολοιπους συνεργατες σου γιατι τους υποτιμας;προσωπικα θα σε συμβουλευα!μην παιζεις με τη νοημοσυνη τις υπολοιπης περιοχης ! πολυ συντομα θα το βρεις μπροστα σου, και τοτε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Κ. ΖΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΤΕΤΟΣ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πλιάτσο Γλυψτε τον Κοσματοπολο γλυψτε τον. Μπορει να σας δοσει καμια διαφιμιση.

Ανώνυμος είπε...

Τι να ανακινοσει αντιδημαρχεους πρωτος ο Τετος εχει προβλημα εκλογης το ξερουν και πετρες αλλα προσπαθουν να το κριψουν. Χανουμε στα σερβια ενα συμβουλο στο συνδιασμό για μα μενει ο Τετος στην θεση του. Δεν υπαρχει νομος σαυτο το κρατος. Αντε Τάσιο τι καθεσε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΥΓΜΗ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΗ ΓΑΤΑ(ΓΡΑΦΕ ΤΗ ΜΚΟ) ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ε.. Καλά τόσο σοβαρό πρόβλημα είναι τα πανό.
για σοβαρευτείται και μην παιδιαριζέτε, έχετε ένα μήνα και τα κάνατε μπάχαλο

Ανώνυμος είπε...

file 10,52 oi mpaxalakides mporoyn na alajoyn ton xarakthratoys ti nomizeis ua ginei komfoyzio.oi anurvpoi einai gia ta soyrmena.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εμεις απο τα αλλα χωριά δεν ειμαδτε καλοί συμβουλοι. Τι μας λεει ο χωριαταρος απο το Βοιο. Αντε ρε αιντε. Σε κανα διμηνο θα το φαε το ξυλο.

Ανώνυμος είπε...

DISERH FATA TORA OTAN SOY TA ELEGA NOMIZES OTI SE DOYLEYO

Ανώνυμος είπε...

kala re Serbiotes den stelnete kanena neyrologo na toys ejetesoyn gia na toys steilh ston Spynarh na eisyxasoyme apo toys neofertoys poy den hjeran poy einai ta Serbia jia na ta dioikhsoyn.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι πατριώτες ορέ παιδιά;

http://neolaiavelventou.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι βελβενδινοι πρεπει να καταγγειλετε στο Ραδιοτηλεοπτικο Συμβουλιο τον σταθμο που επιτρεπει να λεει ο αλλος αδιασταβρωτες σικοφαντίες ας είναι και ο Δήμαρχος. Δεν καταλαβαίνουν τι ευθύνη εχουν. Κρατείστε αντίγραφο σημερα και να φτασει στο ΡΣ μην το καθυστεράτε.
Φίλος Δικηγορος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αν ήμουν στη θέση τους αν δεν έκανε δήλωση συγνώμης θα τον είχα στείλει απ' εκεί που ήρθε.
δεν μπορεί να λέγονται τέτοια ΔΗΜΟΣΙΑ χωρίς στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ < ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ> ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ειιιιιι ένας δικηγόρος αγράμματος.Καλά σε ποια νομική σπούδασες βρε όρνεο και γράφεις τις συκοφαντίες με ι;Nύχτα εεεεεεεεεεεεεε νύχτα.Οσο για τους Βελβεντινούς ξέρουν το συμφέρον τους δεν είναι κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

Οοοοοοοοοοοοο καλααααααά

Ανώνυμος είπε...

Σε ψηφισαν 80% του Βελβενδου και εχεις μεινει με τον Τετο και μερικους ακομα. Συνεχισε ετσι. Κατηγορα τους βελβεντινους.

Βασίλης Ταχτσίδης είπε...

Έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να πληροφορηθούμε και επίσημα πλέον , αυτά που έλεγαν ορισμένοι και λοιδορήθηκαν .
Η μία Δημοτική Αρχή, λέει, αποφάσισε να παρθούν χρήματα από τη δωρεά της Ζαχαριάδη και να χρησιμοποιηθούν για άλλες ανάγκες του Δήμου.
Η άλλη Δημοτική Αρχή, λέει, αποφάσισε τα χρήματα αυτά να επιστραφούν στα ταμεία του Δήμου από τη νέα Δημοτική Αρχή, δηλαδή από εμάς, και για να μας διευκολύνουν κι όλας, μας τα κάνανε σε δόσεις.
Δεν θα έπρεπε όμως να μας πουν πότε, για ποιο σκοπό και σε ποιους δοθήκανε αυτά τα χρήματα;
Για να μάθουμε επιτέλους και εμείς οι απλοί δημότες, τι θα πει χρηστή και σύννομη διαχείριση των οικονομικών ενός Δήμου. Έτσι για την αλήθεια ρε γαμώτο !!!!!!!
ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Βασίλη!!!
Κι εμείς τον θυμόμαστε! τα έλεγε ο Γιώργος, αλλά οι ''άρχοντες" του τόπου χάϊδευαν την ΜΚΟ! ήθελαν τις ψήφους,..δεν ήξεραν όμως τι θα πεί Βιλβινός..Τώρα απολαμβάνουν το πρωτοπαλλήκαρο της ΜΚΟ τον Μίλτο, ώς Αντιδήμαρχο και σε πολλά πόστα υπεύθυνο... ο ανεπαρκής!!..
βάλτε βαθειά το χέρι στην τσέπη,.... για να μη σας το κλέψουν κι αυτό!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΣΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Κ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Θ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Κ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΠΑΠΑΡΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Βασίλης Ταχτσίδης είπε...

Προς 9:44 μ.μ. 21-9-2014
Κατ’ αρχάς λυπάμαι πολύ και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη από τον άνθρωπο που αναφέρθηκε το όνομα του, σε αυτήν την ιστορία.
Αλλά κύριε 9:44 μ.μ. , αν αυτό σ’ αρέσει να είναι το όνομά σου, πρέπει να ξέρεις ότι οι αποφάσεις ενός Δ.Σ. οποιουδήποτε Δήμου παίρνονται από σύσσωμο το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία ή ομόφωνα. Αν κάποιος συμμετέχει σε αυτό, σίγουρα έχει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί και τίποτα παραπάνω.
Η εμπάθεια όμως κάποιου ατόμου για κάποιον άλλον, καλά θα ήτανε να βγαίνει με επώνυμες αναρτήσεις και όχι ανώνυμες, συμμεριζόμενες και επικροτώντας τις απόψεις κάποιου άλλου.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ. Και πάλι συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Την συμφιλίωση που κύρηξε ο γιατρός χτες στην κηδεία του γιατρού με κουβέντες όπως το "Σφαγιάστηκε". Μέρες του εμφυλίου. Να τον χάιρεσαι Ζήνο.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάσατε το δελτίο τυπου που έβγαλε ο Ζήνος για τα εμφυλιοπολεμκα του Κοσματόπουλου; Σιγά μην το διαβασατε αφου δεν ε΄βγαλε. Δεν τον αφήνει η Μαίρη.

Το Προφίλ μας