Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών-Αιμοπεταλιοδοτών: Ευχαριστήριο

  Με επιτυχία στέφθηκε ένα δύσκολο κάλεσμα βοήθειας, χάρη των πολλών και καλών φίλων που, λόγω της δράσης μας, έχουμε αποκτήσει.
    Οταν μας ζητήθηκε βοήθεια σε αιμοπετάλια για 5χρονο που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, προσφερθήκαμε να κάνουμε ότι ήταν δυνατόν χωρίς δισταγμό, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να βοηθήσουμε μέχρι ένα ορισμένο σημείο.

    Στην προσπάθειά μας να υλοποιήσουμε τη βοήθεια διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει όριο στην προ- σφορά. Όταν συναντηθούν η γνώση με την διάθεση για προσφορά μπορούν να γίνουν τα πάντα.
    Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών-Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας» εκφράζει τις ευχαριστίες του στους φίλους μας εθελοντές αιμοδότες-αιμοπεταλιοδότες που βοήθησαν.
    Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Λ. Δ. από το Α.Τ. Ομόνοιας, συντοπίτη μας, που έκανε τη νύχτα μέρα μέχρι να βρεθούν οι δότες, που μέχρι χθες έδιναν ανελλιπώς αιμοπετάλια στο συγκεκριμένο περιστατικό, και προχθές επικοινώνησαν με τον Σύλλογό μας, αναγγέλλοντάς μας το αίσιο τέλος αυτής της περιπέτειας του παιδιού τους.
    Ευχαριστούμε τον Κ. Μ. από την Ομάδα ΔΙΑΣ.
    Ευχαριστούμε επίσης τον Π. Γ. από την ομάδα ΔΙΑΣ.
    Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο της ΠΟΣΕΑ Χρήστο Πρωτόπαπα και τους γιατρούς του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινκ» Π. Σωτήριο, και του «Ιπποκράτειου Αθήνας» Τ. Βασίλειο, (δεν δέχθηκαν τις ευχαριστίες μας γιατί απλά έκαναν το καθήκον τους, έτσι μας είπαν!! )  που μας βοήθησαν και μας καθοδήγησαν ώστε να γίνει όσο ποιο σωστά μπορεί η ολοκλήρωση της βοήθειας.
   Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια γιατί, λόγω της έδρας του  Συλλόγου μας στην Δυτική Μακεδονία, είναι ιδιαίτερα δύσκολο τόσο να βρούμε και να συντονίσουμε εθελοντές δότες από την Αθήνα, όσο και να διαχειριστούμε μια τέτοια προσπάθεια.
                                                                    Ευχαριστούμε!!!



                                                       Για το ΔΣ του Συλλόγου

    Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γραμματέας
    Παπαδόπουλος Ιωάννης                                                               Ανδρίτσας Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας