Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Χαιρετισμός Ευάγγελου Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο

Κύριε Δήμαρχε,  εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, συγχαίρω και ευχαριστώ το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου για την πρωτοβουλία του να οργανώσει αυτή την Έκθεση Φωτογραφίας ως συμβολή στον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη.
Η έκθεση που εγκαινιάζεται σήμερα είναι μια πολύ καλή προκαταρκτική εκδήλωση, ενόψει της κεντρικής εκδήλωσης που οργανώνει το ΠΑΣΟΚ μεθαύριο, εδώ στο αίθριο, με τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων του κινήματος της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης.

Πήραμε,  ευθύς αμέσως μόλις μάθαμε την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου να οργανώσει στο Ζάππειο αυτή την έκθεση, την απόφαση να την αναδείξουμε και να την αξιοποιήσουμε οργανώνοντας στον ίδιο χώρο τον επίσημο εορτασμό της επετείου.
Παρ’ όλα αυτά εμφανίστηκαν αμέσως οι γνωστοί “καλοθελητές” που ασχολούνται εργολαβικά με τη δημιουργία νοσηρών εντυπώσεων με στόχο την πρόκληση τεχνητής εσωστρέφειας, την υπονόμευση των προσπαθειών συσπείρωσης και ανάκαμψης της παράταξης, τον ευτελισμό των προθέσεων.
Ζήσαμε τα ίδια φαινόμενα πρόσφατα με αφορμή τις ευρωεκλογές και ορισμένες εκδηλώσεις που συνέπεσαν  με την προεκλογική περίοδο. Αλλά όλα αυτά αξιολογήθηκαν εκλογικά και προσέλαβαν τελικά τις πραγματικές μικρές διαστάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας