Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για δηλώσεις Σαμαρά και Βενιζέλου στη ΔΕΘ

Ραχήλ Μακρή: "Η Συγκυβέρνηση για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο ξεπουλήματος αρνείται την Δημοκρατία, θεωρώντας καταστροφή τις εκλογές"

 Ο Σαμαράς στη ΔΕΘ μας μίλησε για εμφύλιους, για διάλυση συνόρων, για αποκεφαλισμούς αμάχων και όλα αυτά το συνέδεσε με κίνδυνο αστάθειας, ακυβερνησίας και προστριβών με τους εταίρους μας, τα οποία θα προκληθούν από τις εκλογές, που αποτελούν το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και καθήκον του Ελληνικού Λαού. Ο Βενιζέλος, ως εταίρος στήριξης της πολιτικής εκποίησης του πρωθυπουργού, διολίσθησε ακόμα περισσότερο ταυτίζοντας την εκλογική αναμέτρηση εκλογές με την καταστροφή.
Οι σωτήρες με το ζόρι, αλλοιώνουν εξόφθαλμα την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία, για να εκτελέσουν το συμβόλαιο ξεπουλήματος, που έχουν αναλάβει. Ο φόβος για την οργή των αφεντικών τους, που περιμένουν να τους χαριστεί η περιουσία των Ελλήνων, αποκαλύπτει τα πραγματικά κίνητρα του καθενός και επιτάσσει την απαλλαγή του τόπου από τους αρνητές της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας