Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κατερίνης την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την Θεία λειτουργία στο Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως, όπου θα τελεστεί και τρισάγιο, θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Μνημείου της Πλατείας και θα ολοκληρωθούν με τα εγκαίνια της ονομασίας «Πλατεία Μικρασιατικών» από τον Σύλλογο Μικρασιατικών Πιερίας.   
Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε: “ H 14η Σεπτεμβρίου είναι μέρα Εθνικής μνήμης της σκόπιμης και συστηματικής καταστροφής των Ελληνικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας, της Αν. Θράκης και του Πόντου, από την άνοιξη του 1914 μέχρι το 1923. Eίναι μέρα μνήμης ενός προμελετημένου εγκλήματος, της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Είναι μέρα αναστοχασμού του Έθνους για το ποιο είναι, που ήταν και που πάει. Ο ξεριζωμός των πατρίδων από τη μνήμη του έθνους είναι όχι μικρότερο κακό, από τον ξεριζωμό των προγόνων μας από τις προαιώνιες εστίες τους.” 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα εκπροσωπήσει ο Παπαδόπουλος χωρίς ντροπή όταν για το αντιρατσιστικό νόμο δεν μπήκε καν στην προσπάθεια να διαφοροποιηθεί όσον αφορά την αναγνώριση του Ολοκαυτώματος των Ποντίων, των Ελλήνων της Σμύρνης και σε τελική των 500 χρόνων τουρκικής σκλαβιάς του Ελληνικού Λαού. Ο κύριος Παπαδόπουλος για άλλη μια φορά επέλεξε την κομματική πειθαρχεία και φυσικά την προάσπιση των εβραϊκών συμφερόντων. Ο κύριος Παπαδόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο facebook έχει ως θέμα στην κεντρική εικόνα την Ελληνική σημαία και τον Πόντιο Πολεμιστή καπηλεύοντας ψηφοθηρικά με αυτό τον τρόπο την μαρτυρική ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού. Έως τώρα ψήφισε ΝΑΙ σε ΟΛΑ στο μεσοπρόθεσμο και στο μνημόνιο δύο, και με αυτό τον τρόπο εξασφάλισε την επιμήκυνση του πολιτικού μορφώματος αυτό της χουντικής συγκυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου καθώς και της βουλευτικής του ιδιότητας. Κοντός ψαλμός Αλληλούια……

Το Προφίλ μας