Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Έρευνα: το πότε θα... ασπρίσεις εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών σου!

Μόλις προχθές έκλεισα τα 32. Και αν λάβω σοβαρά υπόψιν μου την έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail θα πρέπει να αρχίσω να βλέπω τις πρώτες άσπρες τρίχες στα μαλλιά μου. Αλλά αν εσύ είσαι ξανθιά ετών 32 έχεις ακόμη μπροστά σου τρία χορταστικά χρόνια μέχρι να αρχίσεις να ανησυχείς!
Τι θέλω να πω; Βάσει της έρευνας που έγινε για λογαριασμό της εταιρίας Charles Worthington και συγκεκριμένα για τα προϊόντα Instant Root Concealer (είναι κάτι σαν... λακ με χρώμα που καλύπτουν την ρίζα που βγαίνει), το πότε θα ασπρίσουν τα μαλλιά μας εξαρτάται από το ποιο είναι το φυσικό χρώμα μαλλιών μας.


Πιο συγκεκριμένα, οι κοκκινομάλλες ξεκινούν να ασπρίζουν από τα 30, οι καστανές από τα 32 ενώ οι ξανθιές στα 35!

Σύμφωνα πάλι με την ίδια έρευνα, το 1/3 των γυναικών νιώθουν ότι μεγάλωσαν απότομα την ημέρα που εντοπίζουν την πρώτη τους λευκή τρίχα, ενώ μόνο το 1/9 είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις λευκές τρίχες και ότι δεν πρόκειται να βάψουν τα μαλλιά τους ακόμη και αν ασπρίσουν εντελώς. Όμως, το 88% θα είχε την αντανακλαστική αντίδραση να βάψει τα μαλλιά του από την πρώτη στιγμή που θα εντόπιζε λευκές τρίχες!

Pfff! Τρίχες! Και ειδικά οι λευκές μας απασχολούν τόσο μα τόσο πολύ! Αλήθεια, εσύ σε τι φάση είσαι; Έχεις εντοπίσει την πρώτη λευκή;

Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας