Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Λύνεται το πρόβλημα με τη ΝΕΡΙΤ SPORTS στην Κοζάνη-Παρέμβαση του υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου μετά το δημοσίευμα του Kozanimedia!

Mέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να λυθεί οριστικά το πρόβλημα με την εκπομπή του καναλιού της ΝΕΡΙΤ SPORTS στην Κοζάνη και στις γύρω περιοχές, με τις πληροφορίες του Kozanimedia να λένε πως είναι πιθανόν ακόμη και αύριο, Τετάρτη, να «δει» το κανάλι η πόλη!Καθοριστική ήταν η προσωπική πρωινή παρέμβαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά από το εν λόγω δημοσίευμα του Kozanimedia και αμέσως επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς και τους υπεύθυνους της ΝΕΡΙΤ.
  Ήδη, λοιπόν, από τις επόμενες ώρες θα γίνουν οι απαραότητες ρυθμίσεις με το δορυφόρο και, πλέον, σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Αθήνα, και η Κοζάνη θα δει αναλογικά το NEΡΙΤ sports, το οποίο θα μεταδώσει τους περισσότερους αγώνες της πρώτης φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Οι ίδιες, τέλος, πληροφορίες λένε πως η καθυστέρηση αυτή οφείλεται σε αβελτηρία της ΝΕΡΙΤ, καθώς εδώ και μια εβδομάδα θα έπρεπε να είχε λυθεί το θέμα.

Πηγή: kozanimedia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να διαβασει το δημοσιευμα για να δραστηριοποιηθει;

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς στα γύρω χωριά δεν έχει λυθεί

Το Προφίλ μας