Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ανοιχτή επιστολή του Ευάγγελου Σημανδράκου προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Εκφράζουμε την ανησυχία μας και τον έντονο προβληματισμό μας αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Με δεδομένο και αυτονόητο πως δεν θα έπρεπε να υφίσταται διοίκηση, που δεν είναι αποδεκτή στις συνειδήσεις των συνεργατών της, ειδικότερα δε στον πολύπαθο χώρο της υγείας, λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις των ιατρών του Νοσοκομείου Γρεβενών καθώς και του Συλλόγου Εργαζομένων, καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών σε παραίτηση.
Το Υπουργείο Υγείας και η αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια οφείλουν να συνδράμουν αποτελεσματικά στην άμεση επίλυση του ζητήματος αλλιώς θα θεωρηθούν συνυπεύθυνοι για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη στο Νοσοκομείο μας.
Με επίκεντρο τον πολίτη στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και η συνεχής υποστήριξη και ανάπτυξη του, στοχεύοντας στην ομαλή και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών του, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί όταν διοίκηση και εργαζόμενοι βρίσκονται σε τόσο μεγάλη διάσταση.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η κοινωνία και οι πολίτες διεκδικούν και οφείλουν να λαμβάνουν τις παροχές υγείας που τους αξίζουν.
Ευάγγελος Σημανδράκος
Νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας