Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Brevet Φλώρινας 3 βουνά + 2 λίμνες το Σάββατο 21/06/14

Οι Ποδηλάτρες Φλώρινας και ο Π.Α.Σ. Πήγασος Φλώρινας, με τη στήριξη του Δήμου Φλώρινας, διοργανώνουν το 1ο Brevet Φλώρινας

ΑΡΘΡΟ 1:
Το Σάββατο 21 Ιουνίου και ώρα 08:00, θα πραγματοποιηθεί brevet , με εκκίνηση και τερματισμό την Κεντρική πλατεία Φλώρινας (Κανόνια).
Η διαδρομή θα αποτελείται από 200 χλμ και 2.500 μ συνολικά υψομετρικά.
Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της διαδρομής είναι 13.5 ώρες (21:30). Όποιος ποδηλάτης τερματίζει πέραν του χρονικού ορίου, δεν παίρνει κατάταξη



ΑΡΘΡΟ 2:
Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ενήλικοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση, άνδρες και γυναίκες.

ΑΡΘΡΟ 3:
Τα brevets διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Audax Club Parisien (ΑCP)

ΑΡΘΡΟ 4:
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάθε ποδηλάτης θεωρείται ότι είναι σε προσωπική διαδρομή. Ο ποδηλάτης πρέπει να οδηγεί σύμφωνα με τον ισχύοντα κώδικα κυκλοφορίας και να τηρεί όλα τα σήματα κυκλοφορίας.
Η ACP, οι άλλοι διοργανωτές, οι εκπρόσωποι ACP και οι σύλλογοι τους, δεν μπορούν και δεν αποδέχονται ευθύνη για τυχόν ατυχήματα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός brevet.

ΑΡΘΡΟ 5:
Τα brevets δεν είναι ποδηλατικοί αγώνες. Γι αυτό και δεν υπάρχει διαφορετική βράβευση για τους πρώτους τερματίζοντες. Η χρονομέτρηση γίνεται με ακρίβεια λεπτού και σκοπό έχει την τήρηση του χρονικού ορίου που έχει τεθεί.

ΑΡΘΡΟ 6:
Κάθε αναβάτης πρέπει να είναι αυτάρκης. Δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα που να ακολουθούν ή οποιουδήποτε είδους υποστήριξη στη διαδρομή. Προσωπική υποστήριξη επιτρέπεται μόνο στα σημεία ελέγχου. Τυχόν παραβίαση αυτής της απαίτησης θα οδηγεί σε άμεσο αποκλεισμό.

ΑΡΘΡΟ 7:
Κατά την έναρξη, κάθε αναβάτης θα λαμβάνει μια κάρτα brevet και ένα φύλλο διαδρομής , το οποίο θα δείχνει τη διαδρομή και την θέση των σημείων ελέγχου. Οι αναβάτες πρέπει να παραμένουν στη διαδρομή. Εάν ένας αναβάτης αφήσει τη διαδρομή, θα πρέπει να επιστρέψει στο ίδιο σημείο της διαδρομής που την άφησε, για να συνεχίσει.
Οι διοργανωτές μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν κρυφά σημεία ελέγχου κατά μήκος της διαδρομής. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλοι θα μείνουν στην προκαθορισμένη διαδρομή.

ΑΡΘΡΟ 8:
Οι ποδηλάτες πρέπει να φτάσουν σε κάθε σημείο ελέγχου μεταξύ της ώρας έναρξης και λήξης της προθεσμίας που καθορίζεται για το εκάστοτε σημείο ελέγχου. Αυτοί οι χρόνοι αναφέρονται στην κάρτα brevet με τις πληροφορίες του κάθε σημείου ελέγχου.
Αν ένας αναβάτης φτάσει σε ένα σημείο ελέγχου αφότου έχει κλείσει, τότε αποκλείεται από την εκδήλωση, ακόμα και αν ολοκληρώσει το brevet

ΑΡΘΡΟ 9:
Υπάρχουν 3 σημεία ελέγχου στη διαδρομή.
1ο Σημείο Ελέγχου Λέχοβο (53ο χλμ) Άνοιγμα 09:35 Κλείσιμο 11:36
2ο Σημείο Ελέγχου Άρνισσα (117ο χλμ) Άνοιγμα 11:26 Κλείσιμο 15:48
3ο Σημείο Ελέγχου Άνω Κλεινές (180ο χλμ) Άνοιγμα 13:18 Κλείσιμο 20:00

ΑΡΘΡΟ 10:
Ο κάθε ποδηλάτης που παίρνει μέρος σε ένα brevet, μπορεί να αποκτήσει αναμνηστικό μετάλλιο του Audax Club Parisien, ανάλογα με την απόσταση, το οποίο μπορεί να παραγγείλει προπληρώνοντας την αξία του. Τα μετάλλια είναι μπρούτζινα για τα 200 χλμ, επάργυρα για τα 300 χλμ., από βερμιγιόν για τα 400 χλμ., χρυσό για τα 600 χλμ. και ασημένιο για τα 1000 χλμ.

ΑΡΘΡΟ 11:
Κατά τον τερματισμό, ο αναβάτης πρέπει να υπογράψει την κάρτα brevet του και να την επιστρέψει στον διοργανωτή της εκδήλωσης. Η brevet κάρτα θα επιστραφεί στον αναβάτη αφότου έχει ελεγχθεί και εφόσον έχει εκδοθεί ένας αριθμός πιστοποίησης
Εάν στην εκδήλωση χαθεί κάποια κάρτα brevet, δεν θα γίνει καμία αντικατάσταση της κάρτας στον αναβάτη

ΑΡΘΡΟ 12:
Οι ποδηλάτες πρέπει να:
• Παρευρίσκονται στην αφετηρία 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
• Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
• Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, διοργανώτρια αρχή σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

ΑΡΘΡΟ 13:
Για να μπορεί να πάρει μέρος ένας ποδηλάτης, πρέπει να έχει ήδη κάνει την εγγραφή του για τα brevets του 2014, ώστε να του έχει δοθεί ο τριψήφιος αριθμός μητρώου. Καμία εγγραφή δεν μπορεί να γίνει στην εκκίνηση του brevet

ΑΡΘΡΟ 14:
Μετά τον τερματισμό, θα υπάρχει γεύμα για τους συμμετέχοντες απο τον Δήμο Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας