Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βοΐου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ. 5 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση σήμερα την 12η  του μηνός Ιουνίου   του έτους  2014 ημέρα  Πέμπτη και  ώρα  19.00  στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1
Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Απορριμμάτων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙΑΔΥΜΑ). –Εισηγητής ο κ. Μακρής Χ. Πρόεδρος.
2
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την υπογραφή των πρωτοκόλλων – παράδοσης παραλαβής του ακινήτου αποθήκες του 715 ΤΜΧ εκτάσεως 17.226 τ.μ., της Δ.Κ. Νεάπολης.- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
3
Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2013 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βοΐου “ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ.” - Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
4
Έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού της ΔΗΚΕΒΟ. -Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
5
Έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχουσας χρήσης.- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
6
Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2013 του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
7
Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου τρέχουσας χρήσης.- Εισηγητής ο κ. Γαρούφος Π. Αντιδήμαρχος.
8
Αποδοχή ένταξης του έργου «Γιορτή καπνού «Κριτσμάς»  στην Τ.Κ Μικροκάστρου, στο Leader  -ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για υπογραφή της σύμβασης. - Εισηγητής ο κ. Γαρούφος Π. Αντιδήμαρχος.
9
Παροχή εγγύησης του Δήμου για την έκδοση εγγυητικής επιστολής στο όνομα της ΔΗΚΕΒΟ για την υλοποίηση της δράσης: "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής".- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
10
Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού  με θέμα: "Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014" . – Εισηγητής ο κ. Γαρούφος Π. Αντιδήμαρχος
11
Έγκριση πιστώσεων.- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
12
Επέκταση δικτύων ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.- Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
13
Ανανέωση παραχώρησης δημοτικής έκτασης για το σταθμό βάσης του ΟΤΕ στην Βουχωρίνα. - Εισηγητής ο κ. Σίμος Η. Αντιδήμαρχος
14
Έκφραση ευχής για απαγόρευση βοσκής στις ΤΚ του Δήμου Βοΐου.- Εισηγητής ο κ. Σίμος Η. Αντιδήμαρχος
15
Διόρθωση βεβαιωτικών καταλόγων του Δήμου Βοΐου. -Εισηγητής ο κ. Γιώτης Θ. Αντιδήμαρχος.
16
Αιτήσεις.


ΚΟΙΝ/ΣΗ :
1. Δήμαρχο Βοΐου       
2. Προέδρους & Εκπροσώπους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων
3. Πρόεδρο ΓΕΩΤΕΕ/Π.Δ.Μ.
4. Τοπικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς
5. Εφημερίδες Κοζάνης


Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου


Χρήστος Μακρής

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας