Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση για δημιουργία Ορειβατικού-Φυσιολατρικού Συλλόγου Σερβίων

Πρόσκληση για συμμετοχή στη δημιουργία Ορειβατικού- Φυσιολατρικού Συλλόγου Σερβίων

 Μια περιοχή όπως είναι η δική μας, με τα υπέροχα βουνά των Πιερίων και των Καμβουνίων, δεν μπορεί να μένει «ανεξερεύνητη» από τους φυσιολάτρεις κατοίκους του τόπου μας.

Με αυτές τις σκέψεις και την αγάπη για τον τόπο και την φύση, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τον Ορειβατικό-Φυσιολατρικό  Σύλλογο Σερβίων. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε κάθε ενεργό πολίτη την:


Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στις 7μ.μ. στο café Attractive.




Η συντονιστική Ομάδα:

Διαλεχτή Φουντούλη
Δημήτρης Ζιούζιος
Παγώνα Ψωφάκη
Κώστας Αναστασιάδης
Μάκης Τάσιος
Μακης Γιαννόπουλος
Σωτήρης Φουντούλης



Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Διαλεχτή Φουντούλη: 6983586785
Δημήτρης Ζιούζιος: 6942433271

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημητρη μονο ο πασχος και μπρουσιοβας λειπουν. Και να ολοι οι υποψηφιοι μαζι.... τυχαιο...δεν νομιζω...

Unknown είπε...

Γιατί νομίζετε ότι τα πάντα είναι κομματικά?Είδατε πουθενά κανένα χρώμα ή κάτι άλλο που να δείχνει ότι το κάνουμε για κομματικούς σκοπούς?Υπάρχουν κ άτομα που δεν ψηφίσανε τον συνδυασμό μας μέσα στα ονόματα που βλέπετε...τι σημασία έχει το που ψηφίζουμε με τον Σύλλογο που πάμε να κάνουμε?Θέλετε πραγματικά να πάει μπροστά αυτός ο τόπος?Αν ναι κάντε κάτι....στηριξτε αυτόν τον τόπο με όποιονδήποτε τρόπο μπορείτε και αφήστε τις χαζομάρες...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε όταν σου δείχνουν το φεγγάρι μην κοιτάς το δάχτυλο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουμε κάτι για τον τόπο...
Δεν θ'άταν καλύτερα να κάνουμε κάτι για να έχουν δουλειά οι νέοι μας?
Δεν θ'άταν καλύτερα να βρούν στέγη και φθηνή τα νέα ζευγάρια μας?
παρά να τρέχουμε στα βουνά και να κάνουμε εκδρομές στα βουνά ?
Είπαμε η τρέλα πάει στα βουνά και μεις δεν είμαστε ..μουρλοί!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΦΤΗΝΗ ΣΤΕΓΗ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΟΙ?
ΓΙΑ ...ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...

Unknown είπε...

Εγώ είμαι 3 χρόνια εδώ και με το λίγο μυαλό που έχω σκέφτηκα μαζί με τα άλλα παιδιά να κάνουμε αυτό,για αυτόν τον όμορφο τόπο...να πάμε στα βουνά...να φωτογραφίζουμε(για να δεί και άλλος κόσμος τη φυσική ομορφιά που έχει η περιοχή) ...να τα καθαρίζουμε....(γιατί ο Σύλλογος δεν είναι μόνο Ορειβατικός αλλά και Φυσιολατρικός)και αν μη τι άλλο,να προωθήσουμε την ομαδικότητα ο καθένας με τις δυνατότητές του.......Εσύ που μάλλον έχεις περισσότερο μυαλό από εμένα και λογικά μένεις περισσότερα χρόνια από εμένα και δείχνεις ότι αγαπάς τον τόπο σου...ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ,όπως για αυτά που προανέφερες....

Ανώνυμος είπε...

Ασε που έχουμε και τόσους ανύπαντρους!!!!
Ποιός θα κάνει κατι για αυτούς???????????

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/η 5:16 μ.μ. είσαι λάθος...

Ανώνυμος είπε...

Koita na deis pou oi serviotes piran ta ori ta agria vouna meta tin eklogi toy giatrou. Na min tous piasei i mpoxa apo tin oikonomiki taktopiisi tou Dimou apo ton Nton Basilio. Opou nanai tha fanoyn kai ta dika toy erga.
N.T.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει Ορειβατικός σύλλογος Σερβίων.Προφανώς αυτά τα παιδιά δεν το γνωρίζουν.




Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μπορείτε να μας πείτε ποιες δράσεις έχει ο υπαρχων σύλλογος?

Ανώνυμος είπε...

Διαλεχτή Κ.
Κάνουμε κάτι για τον τόπο μας, όπως αυτά που προανέφερε ο ..συνομιλητής, για τους άνεργους για να μείνουν στον τόπο τους η νεολαία και τα νέα ζευγάρια!!
Όμως είναι και κάποιοι..που τους βάρεσε ο πέρπιρας και τρέχουν στα βουνά και στα λαγκάδια, γιατί θέλουν ο κόσμος να μην ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα, γιατί φαίνεται ότι δεν συμφέρει σε κάποιους..και το ρίξανε στο "σορολόπ"... Καλά είναι και τα βουνά και οι εκδρομές αλλά καλύτερα είναι να καλέσουμε τον κόσμο να οργανωθεί και να λύσουμε το πρόβλημα της εργασίας της στέγης, της υγείας και μετά τα βουνά! Γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει,.. πόσο μάλλον να ανέβει σε βουνά!!
Το βουνό παραμένει όμορφο όταν δεν το.. "πολυπεριποιούμαστε"...¨Αντι κι κάντι καμιά δ'λειά!!..Αλλού ρα, που δεν σι ξ'ερν!!!....

Ανώνυμος είπε...

EΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ...ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

oloi oi ksenoi vriskoyn doylies esto k areoma rodakinon mazema kerasion k ales aytoys poy les anergoys psaxnoyn teties doylies i toys aresi i frapedia k to internet. ergostasia den ginonte pleon .grapste tin dief8insi ton grafeion na r8o na grafto k as eime 65 eton . mravo sas pedia sinexiste sixaritiria dialexti pou den afineis tipote na pesi kato .an den exete grafeia mporo na sas protino dorean

Unknown είπε...

Νομίζω ότι ζορίστηκες πολύ και δεν πρέπει....τα προβλήματα που λες νομίζω ότι ο Πρωθυπουργός έχει το αξίωμα να τα λύσει...ή και κάποιοι που έχουν το πάνω χέρι σε πολλά....κατάλαβες ποιούς εννοώ....όταν λοιπόν θα γίνω Πρωθυπουργός θα ορίσουμε ένα ραντεβού να τα πούμε,,,(στο τέλος με αυτά που γράφεις θα με αναγκάσεις να βάλω για Βουλευτής ή και κάτι παραπάνω)προς το παρών αυτό μπορώ να κάνω και αυτό κάνω...αν λοιπόν εσύ έχεις πιο πολλά αξιώματα κάνε κάτι παραπάνω.....κ για να σοβαρευτούμε λίγο,αν με γνώριζες θα ήξερες πολύ καλά ότι από προβλήματα και ανάγκες εγώ στη ζωή μου άλλο τίποτα...δεν έμαθα όμως να κλαίγομαι,να μιζεριάζω όπως μάλλον έμαθες εσύ....έμαθα να παλεύω,να μην το βάζω κάτω,να δουλεύω,να κάνω καινούργια πράγματα και πάνω από όλα να αγαπάω αυτά που κάνω.....εσύ κάτσε στον υπολογιστή σου μέχρι πρωίας κ σχολίαζε....κανένα πρόβλημα...όσο ασχολήσε μαζί μου....τόσο εγώ πισμώνω και κάνω περισσότερα!!!!Γιατί ξέχασα να σου πω...μέσα σε αυτά που έμαθα στη ζωή μου είναι και αυτό....χαίρομαι πολύ...μα πάρα πολύ που ασχολήσε μαζί μου...πάει να πει ότι αξίζω πολλή περισσότερο από εσένα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα καλημερα που λεει και εναςωφιλος. Τι θα γινει τελικα? Πασχος Μπρουσιοβας θα ειναι μαζι σας οι τους πηρε ο bill kill???

Ανώνυμος είπε...

POLY KALH PROTOVOYLIA,MPRAVO SE OLOYS!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΘΕΙ....ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΑΛΕΧΤΗ!

ΜΑΓΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Το να ανεβουμε στα βουνα... δεν σημαίνει ότι πάμε μπροστά!!!
Απλά,, αφού μας τα πήραν όλα οι...κυβερνήσεις και οι συνοδοιπόροι τους..
Παίρνουμε και 'μείς τα βουνά!!.. μήπως βρούμε τίποτα μούσκλια,μανιτάρια και .."περάσουμε καλά"..οι κυνηγοί πως ανεβαίνουν ? πάει ο τόπος μπροστά..Άντε και στα Ιμαλάϊα!!!...
Και μην αγωνίζεστε τόσο πολύ, γιατί θα τρίξουν τα κόκκαλα του Άρη..όχι του Σπηλιοτόπουλου....Διθαλέχτε,διαλέχτε. όλα στην ίδια τιμή...

Ανώνυμος είπε...

mravo dialexti min toys afinis se xloro klari toys mizeroys

Unknown είπε...

Μράβο σε όλα τα παιδιά που είμαστε μαζί!!!Αν δεν ήταν τα παιδιά,μόνη μου δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

MΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ(ΕΓΩ) ΑΠΟ ΑΙΑΝΗ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;; ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ Η ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!!ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΤΗΛ/ΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ATTRACTIVE!!

Unknown είπε...

Ευχαρίστως να επικοινωνήσετε μαζί μας!Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον,η συνάντηση έγινε και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος11 Ιουνίου 2014 - 12:25 π.μ.
Δεν αφήνεις τις μα-κακίες και κάνε κάτι αν μπορείς.
Αν θέλεις βέβαια να φτιάξεις και δουλειές φτιάξε.

Ανώνυμος είπε...

Για να μείνεις στον τόπο σου δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΜΟΝΟ δουλειά. Η ποιότητα ζωής είναι ένα ακόμη από τα σημαντικά πράγματα για να κρατήσεις τους νέους στον τόπο τους. Γιατί πχ δεν μένουν οι νέοι στα νησιά τους; Έστω και με εποχιακή απασχόληση βγάζουν αρκετά για να παραμείνουν όλο το χρόνο, παρ' όλα αυτά ΔΕΝ μένουν!

Πολύ καλή πρωτοβουλία παιδιά ! Συνεχίστε έτσι !

Ανώνυμος είπε...

EISTE WRAIOI PAIDES,SYNEXISTE,PANTA TETOIA!

Γιώργος Φτάκας,Αιανή είπε...

ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΟΥ ΩΣ ΦΙΛΟΥ!!ΚΑΛΕΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΕΣ(ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ)ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!! Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ,ΚΑΤΑΦΥΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΕΡΒΙΑ!!!

ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ είπε...

Καλωσήρθατε στην παρεά μας Κύριε Φτάκα!Ευπρόσδεκτοι άπαντες.Χαιρετισμούς στην όμορφη Αιανή!

Το Προφίλ μας