Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Με ποια φίλη σου στο Facebook … θα έκανες sex;

Ένα app που συνδέεται μέσω Facebook σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα σεξουαλικά σου ταμπού. Έχεις τα κότσια να το εγκαταστήσεις;
Η διαδικασία είναι απλή. Μπαίνεις στο app “Bang your friends” και σου εμφανίζεται μία λίστα με τους φίλους σου του αντίθετου φύλου. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις ποιες είναι εκείνες οι γυναίκες φίλες σου με τις οποίες θα ήθελες να κάνεις sex.
Θα δει όλος ο κόσμος τις επιλογές σου; Όχι, μην ανησυχείς.

Γιατί ακόμα κι αν οι φίλοι σου εγκαταστήσουν το app δεν πρόκειται να δουν πουθενά την δική σου bang list. Ο μόνος τρόπος να δει κάποια κοπέλα ότι θέλεις να την κάνεις bang είναι να εγκαταστήσει κι αυτή το app και να σε βάλει κι εκείνη στην λίστα της.

Α ναι, αυτός είναι και ο τρόπος για να
επιτύχεις την αποστολή σου.
Θα μου πεις ότι είναι σπάνιο αυτό. Και πολύ δύσκολα θα συμβεί. Ναι, αλλά αν συμβεί, αν καρφωθείτε ο ένας στον άλλον ότι θέλετε να βρεθείτε σε ένα κρεβάτι, δεν απομένει παρά μόνο να ξεστρώσεις τα σεντόνια.
Μιλάμε για ένα από τα πιο απλά και έξυπνα apps που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό. Ακριβώς το ότι είναι τόσο απλό αλλά τόσο δυνάμει χρηστικό είναι που το κάνει φανταστικό.

Μπήκα στο app μέσω Facebook και πραγματικά μου έβγαλε μια λίστα με όλες τις γυναίκες που έχω στο προφίλ μου. Δεν τραβάω screenshot απλά γιατί δεν θα ήταν σωστό. Το γεγονός βέβαια ότι είχε στην λίστα και την αδερφή μου είναι λίγο άβολο αλλά οκ. Υπάρχουν κι ανώμαλοι εκεί έξω και το app απ’ ό,τι φαίνεται τους σέβεται και αυτούς.
Δεν πάτησα κάποια επιλογή για να δω τι παίζει παρακάτω αλλά το app είναι πραγματικά πανεύκολο.
Κι έτσι απλό ήθελαν να το κρατήσουν και οι τρεις φοιτητές που έφτιαξαν το app. Ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα σπάσει τα σεξουαλικά δεσμά του και θα πει χωρίς φόβο και πάθος ποια θα ήθελε στο κρεβάτι του.

Στην Ελλάδα είναι σαφέστατα δύσκολο να γίνει ευρέως γνωστό και να αποφασίσουν τα κορίτσια – φίλες σου να φτιάξουν χωρίς να ντρέπονται την δική τους λίστα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Το Bang your Friends είναι τόσο απλό που αξίζει να διαδοθεί. Φτιάξε την δική σου λίστα και περίμενε το notification ότι βρήκες ταίρι. Τα υπόλοιπα είναι πολύ μα πάρα πολύ εύκολα.

oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας