Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Βελβεντινός δάκτυλος στην ηλεκτρονική απογραφή του ΟΠΑΔ!

Βελβεντινός δάκτυλος παρείσφρυσε και στην απογραφή του ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ, δηλαδή στην ηλεκτρονική εγγραφή/απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων στο ασφαλιστικό τους ταμείο, η οποία διενεργείται από τις 28/1/13 έως και τις 28/06/13.
Σύμφωνα με εγκύκλιο που στάλθηκε στις διευθύνσεις των δημοσίων υπηρεσιών η θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας των δημοσίων υπαλλήλων εκτός από την έως τώρα θεώρηση με σφραγίδα και υπογραφή του προϊσταμένου τους, ολοκληρώνεται, για το έτος 2013, με την ηλεκτρονική εγγραφή/απογραφή τους στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ στον ιστότοπο  http://www.opad.gr.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, στην καρτέλα του ΟΠΑΔ, η υπηρεσία καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του υπαλλήλου και να δηλώσει τον Καλλικρατικό Δήμο όπου εκείνος είναι εγγεγραμμένος. Για την ΠΕ Κοζάνης λοιπόν, όποια δημόσια υπηρεσία κληθεί να απογράψει τους υπαλλήλους της, στο πεδίο "Καλλικρ. Δήμος"  ή στο πεδίο "Αλλαγή Περιοχής" για το Νομό Κοζάνης, βλέπει σε λίστα τους εξής Δήμους και επιλέγει έναν εκ των : 
ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ-ΣΕΡΒΙΩΝ (!!!)
ΒΟΪΟΥ
ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΚΟΖΑΝΗΣ

Τα συμπεράσματα δικά σας...


Σχόλιο ai-vreS 1: Φήμες ότι από τη Δημοτική αρχή Σερβίων ζητήθηκε η παραίτηση του Υπουργού Υγείας κρίνονται ανακριβείς...
Σχόλιο ai-vreS 2: Φήμες ότι στο λογαριασμό υπαλλήλου του ΟΠΑΔ μεταφέρθηκε σημαντικό ποσό από τη ΜΚΟ επίσης κρίνονται ανακριβείς...
Σχόλιο ai-vreS 3: Φήμες ότι οι καταγόμενοι από τα Σέρβια δημόσιοι υπάλληλοι δεν απογράφονται ερευνώνται ακόμα...





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάλον είναι μια απ΄τις στρατηγικές κινήσεις της ΜΚΟ στην κατεύθυνση να φέρει σε αδιέξοδο τη Δημοτική Αρχή ούτως ώστε μόνη της ν΄ αναγκαστεί να ζητήσει την αποσκίρτηση του Βελβεντού.
Το ερώτημα είναι θα απευθυνθεί και για το μέγα αυτό ζήτημα με τον ΟΠΑΔ η Δήμαρχος στο Συμβούλιο της Επικρατείας; Ή θα επιλέξει να το λύσει σιωπηρά; Και τι θ΄απαντήσει στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον παρ΄ολίγο (ή πολύ, δεν έχει σημασία) Δήμαρχο κ. Γ. Παπαδόπουλο; Που για μια ακόμα φορά θα θέσει το θέμα της αλλαγής ονομασίας του Δήμου από Σερβίων - Βελβεντού σε σκέτο Σερβίων, έτσι, για να μην δημιουργούνται αντίστοιχες συγχίσεις;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το Βελβεντό. Πάντα με παιχνίδια κάτω από το τραπέζι . Αυτό για τους γείτονες θεωρείτε δίκαιος αγώνας ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις (με e-mail και τηλεφωνικώς) από την ημέρα έναρξης της απογραφής καμιά μεταβολή δεν έγινε. Η μόνη εξήγηση είναι ότι ο Σαμαράς άρχισε να υλοποιεί βήμα-βήμα τις υποσχέσεις που έδωσε στους Βελβεντινούς. Ο αγώνας άρχισε να δικαιώνεται. Ζήτω τα λάθη.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχ καλό!

Το Προφίλ μας