Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Υπόθεση Πιστόριους: Η εγκυμοσύνη της Ρίβα αιτία του φονικού;

Κάθε μέρα και μια νέα αποκάλυψη. Ο Όσκαρ Πιστόριους σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ όταν εκείνη του αποκάλυψε πως θα γινόταν πατέρας, σύμφωνα με πηγή κοντά στις αστυνομικές έρευνες. Η αστυνομία εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου πυροβόλησε και σκότωσε την 30χρονη καλλονή σύντροφό του εν ψυχρώ. Την περασμένη εβδομάδα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και η δίκη του αναμένεται σε περίπου ένα χρόνο.


Η εφημερίδα National Enquirer δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση. Επικαλούμενη πηγή κοντά στις αστυνομικές έρευνες, γράφει ότι η Στέενκαμπ ήταν έγκυος και ανακοίνωσε τα νέα στον Πιστόριους λίγο πριν εκείνος την πυροβολήσει τέσσερις φορές, στο κεφάλι, στο στήθος και στο χέρι.

«Η αστυνομία πιστεύει ότι η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης είναι ο λόγος που ώθησε τον Πιστόριους στα άκρα και προκάλεσε το θάνατο της», λέει η ανώνυμη πηγή. Αργότερα εκείνο το βράδυ, γείτονες του Πιστόριους παραπονέθηκαν ότι άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει.

Η νεκροψία θα μπορούσε να αποκαλύψει αν πραγματικά η Στέενκαμπ ήταν έγκυος αλλά η αστυνομία ξεκαθάρισε πως τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα.

Η Στέενκαμπ ήταν σε καλή διάθεση όταν έφτασε στο σπίτι του Πιστόριους. Φωτογραφία από το κύκλωμα ασφαλείας στην είσοδο του συγκροτήματος όπου μένει ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης κυκλοφόρησε την Τρίτη και δείχνει το θύμα χαμογελαστό να συνομιλεί με τον φρουρό πριν περάσει την πύλη.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας