Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ελλησπόντου-Δημ. Υψηλάντη με την διευθύντρια του ΛΚΔΜ για ζητήματα της ΔΕΗ

Συνάντηση - ενημέρωση για το ζήτημα της κατασκευής τμήματος ταινιόδρομου (μεταφορά τέφρας) από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου προς τα ορυχεία απόθεσης, πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2013, στο Λιγνιτικό Κέντρο Πτολεμαΐδας Αμυνταίου.
Στην συνάντηση συμμετείχαν η Διευθύντρια του ΛΚΔΜ Κουρίδου Ελένη,
ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου & Δημ. Υψηλάντη Τσανακτσίδης Ευστάθιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ακρινής Πουτογλίδης Παύλος και ο Τοπικός Σύμβουλος  Τσανακτσίδης Γεώργιος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Αγ. Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης και ο τοπικός σύμβουλος Χατζημηχαηλίδης Παναγιώτης, η Πρόεδρος Ρυακίου Σιαμίδου Ελένη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων Περιβάλλοντος Τεντζογλίδης Ηλίας και ο πρόεδρος των Νέων Ελλησπόντου Κοκκινίδης Αλέξης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκαν ερωτήματα και προβληματισμοί από την πλευρά των προέδρων, που αφορούν στην διασφάλιση των περιβαλλοντικών όρων, αλλά και ζητήματα που αφορούν την μέχρι τώρα μεταφορά της τέφρας από τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου προς τα ορυχεία απόθεσης. Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, είχε ως στόχο την σωστή ενημέρωση των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων για θέματα σχετίζονται με την ΔΕΗ και τους αφορούν άμεσα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας