Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Σωματείο Εργαζομένων στην κλινική του Σπινάρη


Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές και της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών στο Υπουργείο Υγείας. Δυναμικό παρόν με τη μαζική παρουσία τους, έδωσαν οι εργαζόμενοι και η Διεύθυνση του Θεραπευτηρίου Ν. Σπινάρη Α.Ε. που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τέσσερις (4) μήνες.

Δυστυχώς, οι μέχρι τώρα υποσχέσεις των Υπουργών της Κυβέρνησης και του ΕΟΠΥΥ για πληρωμή των νοσηλίων αποδείχτηκαν κούφια λόγια.


Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Τιμοσίδη, ακούσαμε πάλι ευχολόγια, υποσχέσεις αλλά δυστυχώς καμία δέσμευση.
Λεφτά υπάρχουν, όχι για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι από δύο έως έξι μήνες, αλλά για τους φαρμακοποιούς που όπως ο ίδιος ο υφυπουργός μας είπε πήραν 1,2 δις ευρώ με τραμπουκισμούς και εκβιασμούς!!!!!!
Αυτό θέλουν; Αυτή είναι η δημοκρατία μας;  
Η συνεχιζόμενη πολιτική της κυβέρνησης, οδηγεί σε πλήρη εξαθλίωση τους εργαζόμενους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σοβαρά πάσχοντες ασθενείς και τις Κλινικές που εργάζονται, να καταλήγουν σε λουκέτο.

Με οργάνωση και αποφασιστικότητα θα τους αποσπάσουμε
 αυτά που μας ανήκουν.


Την απάντηση των εργαζομένων θα την πάρουν με το ίδιο νόμισμα  …….σύντομα!!!


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας