Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πρόστιμο του Ε.Σ.Ρ. στην «Ελληνοφρένεια» για τα «ροζ» DVD και το Υπουργείο Παιδείας! Ακούστε τη φάρσα! (video)

kozanimedia.gr
Ακούστε τη φάρσα για την οποία επεβλήθη πρόστιμο στην εκπομπή «Ελληνοφρένεια» (Video)
Την παρέμβαση του ΕΣΡ, προκάλεσε, τηλεφωνική φάρσα της «Ελληνοφρένειας» στο υπουργείο Παιδείας σχετικά με τα περίφημα DVD που μοιράστηκαν στα σχολεία. Την παρέμβαση του ΕΣΡ, προκάλεσε, τηλεφωνική φάρσα της «Ελληνοφρένειας» στο υπουργείο Παιδείας σχετικά με τα περίφημα DVD που μοιράστηκαν στα σχολεία.
Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και στην εκπομπή «Ελληνοφρένεια», για την περιβόητη τηλεφωνική φάρσα που έκαναν οι παρουσιαστές της στο υπουργείο Παιδείας, υποστηρίζοντας πως τα DVD που έστειλαν σε σχολεία περιείχαν πορνογραφικό υλικό.
Το πρόστιμο επεβλήθη από την αρμόδια αρχή για παραπλάνηση ακροατών, προσβολή δικαιώματος επικοινωνίας και καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας εν αγνοία του συνομιλητή.
«Ο διευθυντής είναι ΝΔ»
Ο φαρσέρ, τηλεφωνεί στο γραφείο της Υπουργού παιδείας προσποιούμενος ότι είναι  δάσκαλος  του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου  και ονομάζεται Δημήτρης Βενιέρης.
Έντρομος καταγγέλλει ότι όταν άνοιξαν τις κούτες  μέσα  στα DVD της Γεωγραφίας και της Ιστορίας βρέθηκαν ορισμένα DVD με πορνογραφικό υλικό.
Αναφέροντας ότι ανήκει στο κυβερνών κόμμα (τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ ακόμα στη Κυβέρνηση) τονίζει ότι θέλει να προλάβει τον  διευθυντή ο οποίος ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και θα καλέσει τα  κανάλια για να πάρει έκταση το θέμα.
Συνολικά μιλάει με δύο γραμματείς, ενώ η δεύτερη φέρετε να συνομιλεί και με την Υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου.
Τέλος, η γραμματέας προσπαθεί να τον πείσει με χίλιους δύο τρόπους ότι  πρέπει να αποτρέψει το διευθυντή να δημοσιοποιήσει το θέμα τονίζοντας ότι θα κινηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας