Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ βρίζει τους Γερμανούς αριστερούς που δεν ψήφισαν το νέο δάνειο!

Σε μια απίστευτη ανακοίνωση προχώρησε χτες η Δημοκρατική Αριστερά, με αφορμή την καταψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από το γερμανικό κόμμα «Αριστερά» (Die Linke).
Παρότι η ίδια η Δημοκρατική Αριστερά δεν θεώρησε σκόπιμο να ψηφίσει στην Ελληνική Βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση των 130 δισ. ευρώ, εντούτοις τα μέλη του κόμματος θεωρούν απολύτως λογικό να επιτίθενται εναντίον του Αριστερού Κόμματος της Γερμανίας, διότι ούτε εκείνο υπερψήφισε το νέο πακέτο βοήθειας.

Ειδικότερα, στην απίστευτη δήλωσή του, ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ.  Γεράσιμος Γεωργάτος, σημειώνει:
Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατική Αριστερά επιτέθηκε σε γερμανικό κόμμα της Αριστεράς επειδή δεν ψήφισε το PSI, κάτι που δεν έκανε ούτε η ίδια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για μια ασύλληπτης γελοιότητας στάση η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στα μάτια όλων μας.

Ανώνυμος είπε...

"και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα"
Μπράβο Μπράβο

Ανώνυμος είπε...

Στη Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) προσχώρησε ο Ρούλης Κοκελίδης, μέλος της διοίκησης του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ. Αυτό συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε προ ημερών στην Αθήνα με τον πρόεδρο του κόμματος, Φώτη Κουβέλη

θα μάσει κι άλλη σαβούρα ο Κουβέλης;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, ο Κοκελίδης πρέπει να είναι πολύ καλός αφού τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν Βουλευτή χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Το Προφίλ μας