Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το όνομα του κόμματος Καμμένου

Με την φράση «Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης» ευχήθηκε ο Πάνος Καμμένος για το νέο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» που ανακοίνωσε σήμερα. Το λογότυπο συνδυάζει χρωματικά το γαλάζιο, το μπλε και το κόκκινο και απεικονίζει αφηρημένα ένα γλάρο. Στη μέση δεσπόζει το όνομα του νέου κόμματος «Ανεξάρτητοι ΕΛΛΗΝΕΣ» με πεζοκεφαλαία.
Όπως έχει ανακοινώσει ο Πάνος Καμμένος στις 9.30 θα γίνει η δημοσίευση της ιδρυτικής διακήρυξης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» την οποία συζήτησαν 196.400 ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα συλλογής υπογραφών.

Στο χτεσινό του μήνυμα ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος έγραφε ότι το νέο κόμμα δεν έχει ανάγκη από χρηματοδότες, διαφημιστές και επαγγελματίες της πολιτικής και καλούσε τον κόσμο να κάνει κέντρο « το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο.»
«Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο» έλεγε χαρακτηριστικά.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας